Ötletadó - Bajnokok Ligája - Kedd

Play Off - Legjobb 8

juventus_real_madrid_champions_league_2018-1024x768.jpg

A " Bajnokok Ligája - Negyeddöntők " mérkőzések rövid, szöveges elemzése, valamint a legoptimálisabb tipp kiválasztása az adott meccsre. 

Folytatódik  a labdarúgás egyik meghatározó sorozatának az egyenes kiesési szakasza. A Bajnokok Ligája az elit és top csapatok küzdőtere. 4 mérkőzést láthatnak a nézők a legjobb 8 csapat versengéséről. Heti bontás, napi két mérkőzés (kedd és szerda). 

Bajnokok Ligája - Legjobb 8 / Egyenes kiesés
- Első mérkőzés / első nap - kedd  &  - Első mérkőzés / második nap - szerda

bl91.JPG

2018/04/03  20:45
Helyszín: Allianz Stadium (Torino)

2016-17-es Bajnokok Ligája döntőjében találkozott utoljára a két csapat. Cardiffba azon a napon az olaszoknak semmi nem jött össze, ezzel szemben a spanyol gárda lehengerlő volt. A 4 - 1-es Madridi győzelem kiütés volt az olaszok számára, akiket a mérkőzés előtt még titkos favoritként is emlegettek. Mind a két gárda meglepő módon lépett tovább az előző fordulóból. A Juventus a hazai döntetlen után, a Tottenham otthonában vívta ki a továbbjutását. A Real Madrid a TEMÉRDEK pénzen összevásárolt PSG csapatát verte hazai és idegenbeli pályán. 

bl93.JPG

2016-17-es döntő kezdő felállás

Utoljára tavaly októberben kapott ki a Juventus hazai pályán. A hétvégén a Milán csapatát verték meg, ezzel 4 ponttal vezetik a bajnokságot. Az olasz kupában döntősök, a Milán lesz az ellenfelük. Hiányzó sajnos van a hazai csapatnál, de jó formájukat elnézve, valamint a hazai pálya és a rutin még talán elég is lesz a Real Madrid ellen. A spanyol gárda idegenben utoljára februárban az Espanyol együttesétől kapott ki. Fontos megemlíteni, hogy a Real a spanyol bajnoki címért már nem igazán van versenyben. 13 pontos előnye van a Barcelona csapatának vele szemben. Hétvégén idegenben 3 - 0-ra legyőzte a Las Palmast, viszont Ronaldo pihent a Juventus elleni összecsapásra. A spanyol kupából kiestek, a bajnokságban az első háromban fognak végezni, így minden erejüket a Bajnokok Ligájára tudják összpontosítani. Legalább a döntetlenért, de inkább a győzelemért utaznak a Juventushoz.

A hazai oldalnak nehéz dolga lesz a hiányzók miatt, míg a vendégek teljes kerettel érkeznek. Az olasz gárdánál nem lép pályára Benatia és Pjanic. Valószínűleg nem lép pályára még Alex Sandro, Bernardeschi F. és Mandzukic M.

Juventus lehetséges kezdő 11 és felállás: 4-3-3
Buffon; Lichsteiner, Barzagli, Chiellini, Asamoah; Marchisio, Khedira, Matuidi;Costa, Dybala, Higuain.

Real Madrid lehetséges kezdő 11 és felállás: 4-3-3
Navas; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Casemiro, Modric, Kroos; Bale, Benzema, Ronaldo.

A védekezés kevés lesz a Madrid ellen, a Juventusnak gólokat kell lőnie. Láttuk a Tottenham ellen 2 - 0-ról 2 - 2-re mondhatni "elvesztették" a mérkőzést. A Real legalább egy döntetlent mindenképp el akar érni, mondjuk 1 - 1 formájában. A PSG otthonában esélyt se adtak az ellenfelüknek, így minden bizonnyal a spanyolok most is előnnyel szeretnének fordulni a visszavágóra. Legalább gólváltásra számítok a két csapat között. A két csapat formáját elnézve több gól is eshet a mérkőzésen, viszont az eddig leírtak után a Real Madrid esélyesebb az összecsapáson.

Tippem a mérkőzésre: Mindkét csapat szerez gólt
Tippem a végeredményre: 1 - 2

Speciális fogadás: P. Dybala és C. Ronaldo gólt szerez

 

bl92.JPG

2018/04/03  20:45
Helyszín: Ramón Sánchez Pizjuán Stadion (Sevilla)

A két csapat még nem találkozott a Bajnokok Ligájában, illetve nemzetközi viszonylatban. A vendégek minden idényben a legjobbak között vannak, a 2012-13-as szezont a bajorok nyerték meg. A Sevilla többször nyert Európa Ligát, de Bajnokok Ligáját még egyszer sem. A hazai csapat egy nagyon taktikus játékkal legyőzte az erősebbnek hit Manchester United együttesét, így ők jutottak tovább. A Bayern, a török Besiktas együttesét  kiütéssel utasította maguk mögé hazai és idegenbeli pályán. 

A vendégek nagyon jó formában vannak, 17 ponttal vezetik a német bajnokságot. Hat mérkőzés van még a bajnokságból hátra, az 6*3, 18 pont. A következő mérkőzésen nyernek akkor német bajnok ismét a Bayern. A német kupában elődöntős, így bőven a Bajnokok Ligájára tud koncentrálni. Neuert leszámítva teljes kerettel tud a Sevilla ellen játszani ma este. A Sevilla a hétvégi bajnokin 2 - 2-es döntetlent játszott a Barcelona ellen, ezzel önbizalmat szerezve a bajorok ellen. Sajnos jövőre csak az Európa Ligában tud indulni a csapat, ha a BL-ből kiesik, illetve legalább a ötödik vagy a hatodik helyen zár a spanyol bajnokságban. 46 ponttal csak a 7. helyen állnak, még semmilyen nemzetközi szereplés nem biztos jövőre. A spanyol kupában a Barcelona lesz a döntőben az ellenfele. Hiányzók nehezítik az edző dolgát, valamint több "fronton" is meg kell állnia a csapatnak.

Mind a két csapat fontos hiányzókkal rendelkezik, de a hazai oldalon hosszabb a lista. Biztosan nem lép pályára Banega E. eltiltás miatt a Sevilla csapatánál, a vendégeknél ketten szintén kihagyják a mérkőzést, Coman és Neuer. A hazai csapatnál valószínűleg ki kell hagyniuk a  ma estét (bár a listából estére egy két játékos, ott lehet a kispadon) Carole L., Corchia S., J. Rodriguez, Mercado G. és Navas J..

Sevilla lehetséges kezdő 11 és felállás: 4-2-3-1
Rico; Mercado, Kjaer, Lenglet, Escudero; N Zonzi, Pizarro; Nolito, Vazquez, Correa; Ben Yedder

Bayern München lehetséges kezdő 11 és felállás: 4-3-3
Ulreich; Kimmich, Boateng, Hummels, Alaba; Thiago, Martinez, James; Müller, Ribery, Lewandowski

A Sevilla a már bevált taktikát biztos alkalmazza, bár finomítja majd a bajorokhoz. A német támadókat ki kell kapcsolniuk, így van esélyük bármire is. Ami ment a United ellen, nem biztos, hogy megy a München ellen. A németek a Besiktas otthonában is győzelemmel fordultak, ma este a Sevilla pályáján is ez a cél. A Bayern támadóerejét és jó formáját elnézve, többször is betalálhatnak a hazaiak kapujába. Több gólos mérkőzésre számítok, a gólváltás szerintem lehetséges. Az elszánt spanyol alakulat biztos nem adja fel harc nélkül a mérkőzést. Nem bízhatja el magát a München, láttuk milyen sorsa jutott a United.   

Tippem a mérkőzésre: Gólszám Több, mint 2,5 
Tippem a végeredményre: 1 - 2

Speciális fogadás: Robert Lewandowski gólt szerez

 
bl_otlet_34.JPG

Single BTS & OVER' tippek / C & C+' értékelésű tippjeim (kombiba is ajánlott) 

  • Sevilla - Bayern München Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) Odds: 1,55
  • Juventus - Real Madrid Több, mint 1,5 (Gólszám 1,5) Odds: 1,30
  • Wolverhampton - Hull City Több, mint 1,5 (Hazai csapat - Gólszám 1,5) Odds: 1,65
  • Fulham - Leeds Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) Odds: 1,50
  • Aston Villa - Reading Több, mint 1,5 (Hazai csapat - Gólszám 1,5) Odds: 1,65
  • Atalanta - Sampdoria Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) Odds: 1,55
  • Genoa - Cagliari Több, mint 1,5 (Gólszám 1,5) Odds: 1,40 

#Párszázas (lehet kombizva) 

  • Juventus - Real Madrid Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5) Odds: 2,30
  • Sevilla - Bayern München Vendég és több (1X2 + Gólszám 2,5) Odds: 2,05
  • Wolverhampton - Hull City Hazai és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt) Odds: 3,60
  • Udinese - Fiorentina Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5) Odds: 2,40
  • Fulham - Leeds Hazai és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt) Odds: 2,75
  • Aston Villa - Reading Hazai és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt) Odds: 3,40

#X2Dupla_Rebels - 4/6 Kombináció vagy Heinz /Tét: 1,5 egység

 

A szelvény tippek megtalálhatók a Twitter oldalamon : Bocijunior

+ ötletek, tippek a twitteren ;)