Chelsea - Manchester United

X2dupla

chel-manu-preview.jpg

Chelsea - Manchester United

ANGLIA: Premier League | 17:30 | VASÁRNAP 11/05

Antonio Conte:"Egy nagyon jó csapatról beszélünk, fizikailag erősek és nagyon kemény meccset fogunk játszani."

A hétvégi Angol bajnoki legjobban várt mérkőzése Antonio Conte és Jose Mourinho ismételt összecsapása. Az előző idényben a Chelsea talán jobb formát mutatott, viszont az idén a United ezt megfordította. A portugál edző csapatát precízen vezeti, ez meg is mutatkozik az elmúlt időszak mérkőzésein. Az olasz trénert a sors is húzza, a "középpályása" sérült és a védelem nem akar összeállni az idén. 

Legutóbbi 5 egymás elleni mérkőzés
2017 április 6. Manchester United  2 - 0  Chelsea
2017 március 13. Chelsea 1 - 0 Manchester United
2016 október 23. Chelsea 4 - 0 Manchester United
2016 február 7. Chelsea 1 - 1 Manchester United
2015 december 28. Manchester United 0 - 0 Chelsea

 

A hét közepén mind a két együttes Bajnokok Ligája csoportmérkőzést játszott. A Chelsea Rómában kikapott 3 - 0-ra, ezzel szemben a Manchester United hazai pályán 2 - 0-ra legyőzte a Benfica együttesét. Az elmúlt 5 bajnoki meccset megnézve a Chelsea három győzelem és két vereség, míg a United három győzelem, egy vereség és egy döntetlennel zártak. A "kékek" 19 ponttal a 4. helyen állnak, ezzel szemben a "vörösök" a 2. helyett foglalják el a bajnokságban.

Conte a védelmet fogja jobban megerősíteni, a United támadóit ki kell, kapcsolni a játékból.  A Chelsea hírek szerint Kante játékra kész, holnap így a középpálya talán már jobban fog "muzsikálni", mint az elmúlt hetekben. A cél, egy igen keserves és fárasztó győzelem, vagy legalább egy döntetlen.

Chelsea

A Roma elleni vereség után, vasárnap United ellen kell összpontosítani a csapatnak. Conte a United ellen már majdnem a teljes kerettel állhat fel, csak Moses fog hiányozni. Az egyre jobb formát mutató Hazard játékára a United edzője biztos ki fog találni valamit, mint volt edzője tudja nem bízhat semmit a véletlenre. A pályán lesz Morata aki 6 gólos ebben az idényben, Pedro és Alonso aki, 2-2 góllal állnak a góllövő listán. A City ellen sokáig 0 -0-ra állt a mérkőzés, egy hiba árán egyetlen góllal kaptak ki, ezzel hazai pályán vesztettek 3 pontot. A Chelsea gyenge pontja, a védelem. Remélhetőleg vasárnap Kante játszani fog, így talán enyhül majd a nyomás a védelmen. Ha nem lesz kezdő akkor a következőképpen állhat fel a csapat:

Chelsea lehetséges kezdő 11 és felállás:  3-4-3 Courtois; Rudiger, Cahill, Luiz; Azpilicueta, Bakayoko, Fabregas, Alonso; Hazard, Pedro, Morata

Jose Mourinho: "Nagy mérkőzés, nagy ellenfél, az ország legjobb csapatainak meccsei között. Érzelmi szempontból ez a meccs is csak egy a sok közül."

Manchester United

A nagy csapatok ellen a United, a régi bevált portugál edző taktikáját alkalmazza. Védekezés és védekezés, fárasztás és talán egyetlen gólból eredő győzelem. A Tottenham ellen 1 - 0-ás győzelem hazai pályán, a Liverpool ellen idegenben 0 - 0-ás döntetlen. A csatárok is hátul védekeztek mind a két mérkőzésen. "SPECIAL ONE" tudja; nem egy mérkőzésen fog elmenni a bajnokság, és minden pont sokat számít a végelszámolásnál. Két játékos a Chelsea ellen már, lehet pályára fog lépni, Fellaini és Lingard. Sajnos a sérültek listáján még mindig ott van, Carrick, Pogba, Rojo és persze Ibra. A Huddersfield elleni vereséget nem lehet megismételni, ezt tudja Mourinho, legalább a döntetlen az 1 pontot el kell hozni a Stamford Bridge-ről. A legveszélyesebb része a csapatnak a támadósor. Lukaku 7, Martial 4, Rashford 3 gólt jegyzett már idén. Nagyon megfogja a vendég csapat keseríteni a gyengén muzsikáló Chelsea védelmet.

Manchester United lehetséges kezdő 11 és felállás: 3-4-3 de Gea; Smalling, Bailly, Lindelof; Valencia, Matic, Herrera, Young; Mkhitaryan, Rashford, Lukaku

Összegzés

A két csapat számára a döntetlen végeredmény nem annyira áll távol. A vendégek az 1 ponttal még a Tottenham győzelem után is a második helyen állnak majd. A Chelsea védelem nem remekelt az elmúlt időszakban, nem lepődnék meg, ha középpályáról 1-2 ember nem zárna vissza többet védekezni. A United oldaláról egy újabb " Liverpool" nem okozna gondot (0 - 0-ás döntetlen). Kevés gólra számítok, eléggé ki fogják zsigerelni egymás taktikáját, és ezzel megölik majd a játékot. Nem lesz szép foci a pályán, de 1 pontot mindenképp hozni fog a csapatoknak. 

Gólszám kevesebb, mint 2,5 Odds: 1,55  >  B


Döntetlen (1X2) Odds: 3,10 >  C