Végre "bajnoki hétvége" !!

Bajnoki Ötletadó / 2017.11.17-19.

atletico_real.jpg

 

Az adott nap "Bajnoki" mérkőzéseiből válogatott tippek, ötletek. Két - három típus biztos, ezen felül lehetnek még bónusz ötletek.

Hétvége egy két igen "pikáns" mérkőzést hozz a számunkra!

Atletico Madrid - Real Madrid
Szombat 20:45
 Helyszín: Wanda Metropolitano (Madrid)

A 4. helyen álló Atletico fogadja a 3. helyen Realt. Mind a két csapat a BL "pofon" után, a Barcelona befogására összpontosítanak. A 8 pontos Barcelona még ..messze, de nem elérhetetlen távolságban.

Az eddigi információk szerint:  
Nem lép pályára: Filipe Luis (Atletico); Kovacic M. (Real)
Valószínűleg nem lép pályára: Carrasco Y. (Atletico); Bale G. (Real); Koke (Atletico); Carvajal D. (Real); Navas K. (Real); Varane R. (Real); Zidane L. (Real)

Az angol és olasz mérkőzések közül is lesz egy-egy "gyöngyszem". 

Leicester - Manchester City összecsapása ígérkezik jó kis meccsnek. A mostanában jól szereplő "rókák" megtudják e állítani a nagyon jó formában lévő City-t. A City 8 ponttal vezet a 2. helyen álló United előtt. 

AS Roma - Lazio egy pont különbség van a két csapat közt, a Lazio a 4. helyen áll, míg a Roma az 5. helyett foglalja el a bajnokságban. Mind a két csapat az elmúlt 5 mérkőzését megnyerte! A hétvége után már "nagyon közel" a BL és EL mérkőzés. A Roma nagyon fontos meccset fog játszani az Atletico ellen. A Lazio, viszont már továbbjutott az EL csoportjából. 

Izgalmas mérkőzések várnak ránk hétvégén!  Kövessétek majd a Bajnoki Ötletadó-kat!!

 

A szelvény tippek megtalálhatók a Twitter oldalamon : Bocijunior