Hazard hétvégén pályára lép?

hazard-nike-728.jpg

Antonio Conte azt fontolgatja, hogy késlelteti Eden Hazard csapatba való visszatérését!

 

EDEN HAZARD visszatérhet a hétvégén a Leicester elleni bajnoki mérkőzésre, a King Power stadionban. Több angol sajtó is foglalkozik a témával.

Eden Hazard az előző idényben megsérült, hosszú és nagyon sok munka árán az elmúlt hétvégén a belga nemzeti csapatban már pályára lépett és több, mint egy órát játszott. 

Conte a hétvégi bajnokin, lehet nem kezdőként ad helyett Hazardnak. A Chelsea a Bajnokok Ligájában a Stamford Bridge-en a következő kedd éjszaka játszik a Qarabag ellen. Elképzelése szerint elegendő, ha a Bajnokok Ligája meccsen tér vissza Hazard, mivel a Kékek a játékos nélkül is készen állnak egy "róka vadászatra". Ezt misem mutatja jobban, mint a Tottenham és Everton legyőzése.

A Hazard segített a Chelsea-nek, Conte első szezonjában megnyerni a Premier League-t, ezzel biztosítva a Bajnokok Ligája szereplést a csapatnak.
A csapat bajnoki és Bajnokok Ligája szereplése a következő időszakban.
A csapat az utolsó pillanatokban vette meg Danny Drinkwater-t a Leicester City és Davide Zappacosta-t a Torino együttesétől, emiatt a hétvégi idegenbeli bajnoki meccsen még elég kétséges a pályára lépésük.