Mexikó - Új-Zéland

A csoport 2. forduló / Konföderációs Kupa

Mexikó - Új-Zéland

Képtalálat a következőre: „mexico new zealand”

Helyszín: Fisht Olympic Stadium (Szocsi)

Kezdés - 20:00

Az A csoport 

Mexikó ma nagy lépést tehet a továbbjutás felé. Új-Zéland viszont a esélyt adhatja meg magának a továbbjutásra. A Portugál az első meccsét ha arról az oldalról nézzük, elszúrta. De Mexikónak a döntetlen még továbbjutást érhet. A 2-2 végeredmény, a két félidő végén szerzett 1-1 egyenlítő gól változtatott a meccs képén. Az Orosz válogatott a helyzetek kihasználva és szerintem megszeppent Új-Zélandot győzte le az első meccsen. Ma a Új-Zéland csapatának sokkal jobban kell játszania és sokkal nehezebb dolga lesz, mint az orosz ellen.

Mexikó

Képtalálat a következőre: „mexico new zealand”

Mexikó a Portugálok ellen kivívott 2-2-es döntetlennel, megmutatta a kupán résztvevőknek. - "IGEN számolni kell velem is". Mexikó csapata a VB selejtezős meccsein nagyon jól teljesít. 6 mérkőzésből 4 győzelem és 2 döntetlen a mérlegük. 2 fontos eredményük a hazai pályán elért 1-1 döntetlen az USA ellen. Valamint a 2-0-ás győzelem Costa Rica ellen. A védelem jó a csapatnál, erőteljes támadó foci is jellemző rájuk. Igaz máshogy, játszik a csapat azonos csapatok ellen. Egy "gyengébb" Új-Zéland ellen remélhetőleg biztos győzelmet aratnak. 

A csapat büszkélkedhet egy-két nemzetközi játékossal. A gólokat szerző Chicharito (Leverkusen) csatárként és Hector Moreno (PSV Eindhoven) védőként raboltak pontot Portugáliától. De említhetném Raul Jimenez (Benfica) csatárt is. Marco Fabian (Frankfurt) középpályás az első meccsen pihent, ma viszont kezdő lesz.

Mexikó kerete

Kapusok: Cota, Talavera, Ochoa
Védők: Araujo, Salcedo, Marquez, Diego Reyes, Layun, Moreno, Ricardo Reyes, Alanis
Középpályások: Jonathan dos Santos, Fabian, Herrera, Damm, Guardado, Aquino
Csatárok: Jimenez, Gio dos Santos, Vela, Chicharito, Peralta, Lozano

Mexico lehetséges kezdő 11 és felállás (4-3-3)

Kapus: Ochoa; Védők: Salcedo, Diego Reyes, Moreno, Layun; Középpályások: Marquez, Herrera, J. Dos Santos; Csatárok: Aquino, Fabian, Peralta

Új-Zéland

Képtalálat a következőre: „mexico new zealand”

 A csapat vereséggel kezdte a kupát. Viszont ma javíthatnak. Igaz, Mexikó ma nagyon nyerni akar, de ez nem lesz másképp Új-Zélanddal sem. A 2016-os OFC-nemzetek kupájának győztese. A VB selejtező 3. szakaszán is túl, a csapat első a csoportjában. 3 győzelem és 1 döntetlen. Felkészülési - barátságos mérkőzést játszottak 2016-ban Mexikó ellen. Akkor idegenben kikaptak 2-1-re. A csapattól a szépítő gól elvárható. A győzni akarás és a tisztességes helytállás jellemzi az óceáni csapatot.

Kevés kiemelt játékossal rendelkezik, de akad egy-kettő. Chris Wood (Leeds) csatár, Kip Colvey (San Jose Earthquakes) középpályás megfogják izzasztani a Mexikói válogatottat.

Új-Zéland kerete

Kapusok: Moss, Williams, Marinovic
Védők: Brotherton, Wynne, Tzimopoulos, Boxall, Ingham, Doyle, Colvey, Smith, Roux, Durante
Középpályások: Tuiloma, McGlinchey, Rojas, Thomas, Lewis, Rufer
Csatárok: Barbarouses, Wood, Smeltz, Patterson

Új-Zéland lehetséges kezdő 11 és felállás (5-3-2)

Kapus: Marinovic; Védők: Colvey, Boxall, Durante, Smith, WynneKözéppályások: Tuiloma, Thomas, RojasCsatárok: Smeltz, Wood.

Meglátásom a mérkőzésre:

(megérzésem 2-0 vagy 3-0-ás Mexikói siker, de a 2-1 és 3-1 is benne lehet )

Mexikó a ma győzelemmel és egy esetleges oroszok elleni döntetlennel már "talán" továbbjutnak. De ahhoz ma egy kimenetel lehet a csapat számára: a GYŐZELEM.A két csapat között természetesen játékos tudás és erőfölény nagyon eltérő. Nagyon meglepődnék, ha nem Mexikó győzne ma este. Az Új-Zélandi csapattól egy szépítő gólt várok. Viszont ha Mexikó teljes erővel lerohanja a vendégeket, több gólos hazai siker prognosztizálható. 

> Mexikó győzelme - (Hendikep 0:1) 1.40 A

> Hazai csapat Gólszám - Több, mint 2,5 1.75 B+

> Gólszám - Több, mint 2,5 1.50 B+