Ötletadó - Szerda

Bajnokok Ligája - Csoportkör / 2017.12.06.

philippecoutinho.jpg

Coutinho a Moszkva ellen betalált idegenben, döntetlen lett a meccs vége. Ma győztes gólt kell rúgnia!! 

Az adott nap " Bajnokok Ligája - Csoportkör" mérkőzéseiből válogatott tippek, ötletek. Több mondatos felvezetés és indoklás az adott mérkőzésről! Két - három típus biztos, ezen felül lehetnek még bónusz ötletek.

A 6. fordulóban már nagyon sok továbbjutó van! Az utolsó csoportkör!

Bajnokok Ligája - Csoportkör - 6. forduló / második nap - szerda

Ebben a csoportban még nincs továbbjutó. A legnagyobb esélye a Liverpool és a Sevilla csapatának van a legjobb 16 közé jutáshoz. Idegenben a Liverpool döntetlent játszott a Spartakkal, ma győzni kell az angoloknak. A másik mérkőzésen idegenben egy sima győzelemmel már biztos továbbjutó a spanyol csapat, a Sevilla 3 - 0-ra győzte le hazai pályán a Maribor együttesét. A Liverpool esetében Lallana és Matip hagyja ki ma esti találkozót, a vendégeknél Ananidze, Kombarov, Tigiev nem lesz a keretben. Hazai pályán erős a Pool, az oroszoknak nagyon nehéz lesz az angolok ellen ma játszani. Maribornál Obradovic, Rajcevic, Sme és Zahovic lesz a hiányzó, míg a Sevillánál Carrico és Pareja. A 2 pontos Maribor a becsület gólt megszerezheti de a Sevilla ellen nem sok esélyük lesz ma este.

A Manchester City biztos továbbjutó és biztos csoport első. Ha ki akarja ejteni a BL-ből a Napolit, csak ki kell kapnia. Sahtar otthonába látogat a City, aki hétvégén a United csapatával rangadót játszik. A Feyenoord hazai pályán fogadja a már biztosan legalább a 3. helyet birtokló Napolit. 0 ponttal a holland együttes a hazai közönség előtt a becsületéért küzdhet csak. Több forrás is azt igazolja, hogy ma a City tartalékkal vagy a sztárok elég visszafogott játékkal fognak ma játszani. A hétvégi meccs sokkal fontosabb a City számára. Ma De Bruyne, Mendy és Stones nem lép pályára. A Sahtarnál Krytsov, Malyshev és Srma nem fog játszani. A 9 pontos Donyecknek elég egy döntetlen is a csoport második helyéért. Napolinál Ghoulam és Milik nem fog pályára lépni, a Feyenoordnál Haps és van der Haijden. A 0 pontos Feyenord csak a közönségnek fog ma játszani. A Napoli remélem játszani fog, ha a másik mérkőzésen a City leadja a pontokat akkor az olasz gárdának a 3. hely a biztos. Félek, hogy unalmas meccseket fogunk látni, remélem nem így lesz.

A csoportkörök kezdete előtt nem tudtam volna ezt a felállást megjósolni. Az utolsó körben a Besiktas biztos továbbjutó és a Monaco biztos kieső. A Porto a Monacot, míg a Lipcse a Besiktast fogadja. A két hazai csapat győzelme elég kézenfekvő lehet, hiszen csak nekik fontos a mérkőzés kimenetele. A török csapat számára a vereség után is, csoport elsőként végez. A Besiktas hiányzói Nukan és Tore, míg a németeknél Sablitzer. A 7 pontos Lipcse hazai pályán megpróbálhatja átvenni a 2. helyet a csoportban, van rá esélye..... igaz nem sok. A Porto szintén 7 pontos és jelenleg a 2. helyen áll, ők a nagyon rossz szériában lévő Monacot fogadják. A portugáloknál Sergio hiányzik, míg a Monaco esetében hivatalos hiányzó nem lesz, de valószínűleg nem lép pályára Lemar, Mboula, Traore, Tielemans, Jovetic, Basdiashile. A 2 pontos Monaco nem "sok vizet" fog ma zavarni.

Az utolsó nap utolsó csoportjában a Tottenham és a Real Madrid már a legjobb 16 között van. A lényeg ki lesz a csoportelső. A 3. helyért a Dortmund harcba fog szállni, bár a Madrid otthonába látogat. Hazai pályán kikaptak a Real Madridtól, idegenben és nagyon sok hiányzóval szinte esélytelen lesz a németeknek a győzelem. A Tottenham most hullám völgyben van, az elmúlt bajnoki mérkőzéseket nem tudták megnyerni. Az APOEL számára a győzelem mellett egy döntetlen már 3. helyett érhet. Természetesen kell hozzá a Real Madrid játéka. A hivatalos hiányzó a Real Madridnál Carvajal, valószínőleg nem lép pályára Bale, Zidane és Asensio. A vendégeknél NAGYON hosszú a lista, csak egy két név belőle: Reus, Götze, Piszczek. Matematikai esély van a Real számára, hogy az első hely meglegyen. Igaz, ehhez a Tottenham csapatának ki kell kapnia és a Madridnak győznie kell. A Dortmundnak győznie vagy döntetlen kell játszania. Mind e mellett az APOEL csapatának ki kell kapnia. A két mérkőzés vagy nagyon lapos lesz vagy mind a kettőnél kiszakad a gólzsák! A Tottenhamtől egy 2 gólos győzelmet várok otthon, amivel a csoport elsőség bebiztosítva van számukra. Az angoloknál Alderweireld és Wanyama. Carlao és Milanov az APOEL csapatából fog ma este hiányozni. Viszont a kis csapat ma megnehezítheti a hazai csapat dolgát. Nem lefutott még a 3. hely sorsa.

bajnoki_otletado_29.JPG 

Single BTS & OVER' tippek / C & C+' értékelésű tippjeim (kombiba is ajánlott) 

  • RB Leipzig - Besiktas Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) Odds: 1,55
  • Real Madrid - Dortmund Több, mint 3,5 (Gólszám 3,5) Odds: 1,75
  • Maribor - Sevilla Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) Odds: 1,50
  • Porto - Monaco Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) Odds: 1,55
  • Sahtar Doneck - Manchester City Igen (Mindkét csapat szerez gólt) Odds: 1,65
  • Liverpool - Szpartak Moszkva Több, mint 2,5 (Hazai csapat - Gólszám 2,5) Odds: 1,65
  • Feyenoord - Napoli Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) Odds: 1,55

#Párszázas (lehet kombizva)

  • Sahtar Doneck - Manchester City Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5) Odds: 2,10
  • RB Leipzig - Besiktas Hazai és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt) Odds: 2,75
  • Porto - Monaco Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5) Odds: 2,25
  • Feyenoord - Napoli Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5) Odds: 2,15
  • Liverpool - Szpartak Moszkva Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5) Odds: 2,00
  • Tottenham - APOEL Nicosia Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5) Odds: 2,30
  •  

#X2Dupla_Rebels - CANADIAN kombináció /Tét: 1,5 egység

 

A szelvény tippek megtalálhatók a Twitter oldalamon : Bocijunior