Derry City - Limerick

derry-city-v-limerick.jpg

Derry City - Limerick

Írország: Premier Division | 18:00 | VASÁRNAP 07/30

Derry az Európa Ligás kudarcot kiheverte. Midtjylland utáni négy bajnoki mérkőzésből hármat megnyert a csapat. 
Aaron Barry felfüggesztését tölti, a Bohemians mérkőzésen kapott piros lap után. Ronan Curtis, viszont visszatér a büntetés után, ma már "harcra" készen áll hazai pályán. A fiatal védő Eoin Toal, ma debütált a felnőttek közt. A Derry középpályán nagyon jó, Aaron McEnuff és Barry McNamee már ebben a szezonban 8-8 gólnál járnak. A csapat a Európa Ligát érő harmadik helyen áll a bajnokságban. A hazai győzelmek elengedhetetlen, hogy a kitűzött cél elérje a csapat (EL). A legutóbbi 5 hazai bajnokiból négyet megnyertek!

Limerick nyári igazolása, az új-zélandi Henry Cameron. A fiatal középpályás a Sligo elleni 0 - 0-as döntetlen alkalmával debütált. A másik szerzemény, a szintén fiatal védő Joe Crowe, már a második meccsen léphet pályára a vendégek színeiben. A csapat a védekezésben nem jeleskedik. A mérkőzésin néha alig találnak be, de a bekapott gólok többek, mint ami várható lenne. Rodrigo Tosi ebben a szezonban tíz gólt ért el csatárként, így is kétszer annyit mint, a csapat másik gólszerzője Chiedozie Ogbene. Rengeteg döntetlen meccset játszanak a bajnokság. Legutóbbi öt idegenbeli mérkőzéséből hármat elvesztett a csapat. 

Egymás ellen a szezon elején 1 - 1-es döntetlent játszottak a Limerick otthonában. Az előző szezonban a vendégek akkor még egy osztállyal lentebb szerepeltek, a hazai csapat a Premierben magabiztos harmadikként zártak.

 
> Derry győzelme @ 1.70 B

Bónusz: Gólszám - Több, mint 2,5 @ 1,65 B   / Tippem: 3-0 , 3-1