Ötletadó - Bajnokok Ligája - Szerda

Play Off - Legjobb 4

bayern_munchen_real_madrid_champions_league_2018-1600x900.jpg

A " Bajnokok Ligája - Elődöntők " mérkőzések rövid, szöveges elemzése, valamint a legoptimálisabb tipp kiválasztása az adott meccsre. 

Folytatódik  a labdarúgás egyik meghatározó sorozatának az egyenes kiesési szakasza. A Bajnokok Ligája az elit és top csapatok küzdőtere. Már csak 4 (visszavágókkal) mérkőzést láthatnak a nézők a legjobb 4 csapat versengéséről. Heti bontás, napi egy mérkőzéssel (kedd és szerda).

Bajnokok Ligája - Legjobb 4 / Egyenes kiesés
- Első mérkőzés/ első nap - kedd  &  - Első mérkőzés / második nap - szerda

2018/04/24  20:45
Helyszín: Allianz Arena (München)

A meghatározó csapatok két "titánja" csap ma össze Münchenben. Bevallom, a előző kör visszavágóján mind a két csapat számomra "kevés volt, mint sünben a dauer". A Bayern egy  0 - 0-ás focinak nem nevezett visszavágón a szenvedős 2 - 1-es idegenbeli pályán megszerzett előnyüket felhasználva jutottak tovább. A Real Madrid idegenben lehengerlő játékkal 3 - 0-ás előnnyel fordult. A visszavágón bármi is volt, lehetett "rövid zárlat" nem ment a spanyoloknak. A harmadik olasz gól után még úgy állt a mérkőzés, hogy hosszabbítás lesz, viszont a rendes játékidőn túl a lefújás előtt 11-eshez jutott a Real, amit Ronaldo berúgott, ezzel továbbjuttatta csapatát.

A német bajnok (ismét) a hétvégén örömfocit játszva nyert 3 - 0-ra a Hannover otthonában. A bajnokság már a "zsebben", a német kupa karnyújtásnyira. A Bayern München mind a két mérkőzésen teljes figyelmükkel és erejükkel koncentrálhatnak a Madrid ellen. Szoros védekezés a kulcsembereken és a Sevilla elleni első mérkőzésen mutatott játékkal, ma van keresnivalójuk a bajoroknak a spanyolok ellen. A 4-1-4-1 felállás talán jobb lehet, a sima  4-3-3 -hoz képest, de a taktikát pontosan a mérkőzés előtt nem sokkal tudjuk csak meg. A Sevilla elleni 0-0-ás hazai pályás döntetlent, ma este nem ismételhetik meg.

 A Real Madrid a hétvégi döntetlen után biztosan bent van a legjobb négy között a spanyol bajnokságban, ezzel biztosan indulhat a Bajnokok Ligájában. A bajnoki cím már elúszott, azzal már nem törődnek, talán a második hely megszerzéséért még harcba szállnak. A spanyol kupából hamar kiestek, így csak a BL maradt a csapat számára. A címvédő Real Madrid most is a legjobb négy között szerepel és minden esélye megvan ebben az évben, hogy ismét megvédje a trófeát!

A hazai csapat oldalán ketten biztosan nem lépnek pályára, Coman és Vidal. Lehetséges, hogy kihagyják még a mai mérkőzést a Bayernnél Alaba, Neuer, és Tolisso. A vendégeknél egyedül Nacho játéka kérdéses. Elnézve a padot és a hiányzókat, a vendégek előnyösebb helyzetből indulnak. 

Bayern München lehetséges kezdő 11 és felállás: 4-3-3
Ulreich; Kimmich, Sule, Hummels, Bernat; James, Thiago, Martinez; Müller, Ribery, Lewandowski.

Real Madrid lehetséges kezdő 11 és felállás: 4-3-1-2
Navas; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Casemiro, Kroos, Modric, Isco; Ronaldo, Benzema.

A két csapat egy évvel ezelőtt a negyeddöntők alkalmával találkozott egymással. Az első mérkőzés szintén a Bayern pályáján zajlott. Akkor 2 - 1-re a Real Madrid nyert. A visszavágón az emlékezetes események után (Vidal, és az öngól) a rendes játékidő után a hosszabbítás alatt szerzett 3 góllal jutott tovább a Real Madrid. Ma este szintén nagyon nehéz és kőkemény mérkőzésre számítok. A két csapat az elejétől egymásnak fog feszülni. A játék képe mindig úgy fog alakulni, ahogy az egyik a másik felé tud kerekedni. Talán van esélye a bajor gárdának, de inkább a spanyol alakulatra tenném a voksom. A döntetlen nem elképzelhetetlen a mérkőzésen, bár a Bayern nem örülne annyira. Gólparádés mérkőzést várok az esti összecsapástól, talán egy spanyol piciny győzelemmel. 

Tippem a mérkőzésre: Mindkét csapat szerez gólt
Tippem a végeredményre: 2 - 2

Speciális fogadás: Cristiano Ronaldo gólt szerez

Single BTS & OVER' tippek / C & C+' értékelésű tippjeim (kombiba is ajánlott) 

  • Ranheim - Brann Bergen Igen (Mindkét csapat szerez gólt) Odds: 1,70
  • Bayern München - Real Madrid Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5) Odds: 1,65
  • Stabaek - Start Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) Odds: 1,60

#Párszázas (lehet kombizva) 

  • Ranheim - Brann Bergen Hazai és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt) Odds: 6,50
  • Stabaek - Start Hazai és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt) Odds: 3,20
  • Bayern München - Real Madrid Igen (2. félidő - Mindkét csapat szerez gólt?) Odds: 2,35
  • Fredericia - Silkeborg Fredericia (1X2) Odds: 2,43

Bayern München - Real Madrid mérkőzésre a tippjeim :

 

A szelvény tippek megtalálhatók a Twitter oldalamon : Bocijunior

+ ötletek, tippek a twitteren ;)