Ötletadó - Bajnokok Ligája - Szerda

Play Off - Legjobb 8

liverpool_manchester_city_champions_league_2018-1600x900.jpg

A " Bajnokok Ligája - Negyeddöntők " mérkőzések rövid, szöveges elemzése, valamint a legoptimálisabb tipp kiválasztása az adott meccsre. 

Folytatódik  a labdarúgás egyik meghatározó sorozatának az egyenes kiesési szakasza. A Bajnokok Ligája az elit és top csapatok küzdőtere. 4 mérkőzést láthatnak a nézők a legjobb 8 csapat versengéséről. Heti bontás, napi két mérkőzés (kedd és szerda). 

Bajnokok Ligája - Legjobb 8 / Egyenes kiesés
- Első mérkőzés / első nap - kedd  &  - Első mérkőzés / második nap - szerda

 

bl94.JPG

2018/04/04  20:45
Helyszín: Camp Nou (Barcelona)

Sokak által már "lefutott" mérkőzésre kerül ma sor. A Barcelona az egyik legjobb formáját nyújtja az idényben. A Roma jó-jó, de vannak botlások. 2015-ben a Bajnokok Ligája csoportkörében hazai pályán 6 - 1-re győzte le a Barcelona a Roma együttesét.  Az abszolút bajnok esélyes fogadja az éppen csak továbbjutott Roma csapatát. Hazai pályán a katalán csapat ma este "brillírozni" fog.

A katalán csapat a spanyol bajnokságot 76 ponttal "toronymagasan" vezeti. A hétvégi döntetlen is belefért az együttesnek. Igaz Messit pihentetni akarták, de a mérkőzés 2. félidejében beállva mondhatni megfordította a mérkőzést. A spanyol kupában döntős, valamint az idényben hazai pályán mindössze 3 döntetlennel veretlen eddig a Barcelona. Az olasz gárda jó épp egy jó szériában van, viszont előtte voltak bukdácsolások. A 3. helyen álló Roma a 4.-5.-6. helyért fog küzdeni a bajnokságban. Az olasz kupából rég búcsúzott, ott már nem terem nekik babér. A hétvégi bajnokin az olasz csapat is döntetlent játszott, talán tartalékoltak a ma estére. A Sahtar Donyeck csapatán éppen túllépve jutott tovább a Roma, idegenben lőtt góllal. Idegenben ki is kapott az ukránoktól. A Barcelona hazai pályán 1 - 1-es első mérkőzés után, a Chelsea csapatát 3 - 0-val ejtették ki a Bajnokok Ligájából a Camp Nouban.

A két csapatnál akik biztosan nem léphetnek pályára, a Barcelona csapatából Digne L., a Roma együttesétől Karsdorp R. és Under C.. Valószínűleg nem lép pályára, de estére a nevekből bárki a kispadra ülhet. Busquets és Arnaiz a katalánoknál, Nainggolan az olaszoknál.

Barcelona lehetséges kezdő 11 és felállás: 4-4-2
ter Stegen; Roberto, Pique, Umtiti, Alba; Paulinho, Rakitic, Busquets, Iniesta; Messi, Suarez.

Roma lehetséges kezdő 11 és felállás: 4-3-3
Alisson; Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov; Strootman, De Rossi, Gerson; El Shaarawy, Perotti, Dzeko.

Az idei szezonban magabiztos hazai csapat ma este is minden bizonnyal uralni fogja a pályát. A Roma megtesz mindent és próbál minél kisebb "zakóba" beleszaladni, de ez nem csak rajtuk fog múlni. Legalább két három gólra számítok hazai oldalról, hogy a visszavágóra biztos előnnyel menjen a csapat. A vendég olaszok zártabb védekezésből, gyors kontrákkal meglephetik a katalánokat. Egyetlen dolguk, hogy a támadó ék párt KI KELL VENNIÜK a játékból. 

Tippem a mérkőzésre: Gólszám Több, mint 2,5 
Tippem a végeredményre: 3 - 0

Speciális fogadás: L. Messi és L. Suarez gólt szerez

bl95.JPG

2018/04/04  20:45
Helyszín: Anfield (Liverpool)

Az általam legjobban várt és nem várt mérkőzést játsszák ma este.  Sajnos két angol csapat egymás ellen fog ma küzdeni a továbbjutásért. A két csapat jó formában várja a találkozót, de a BOMBA formában lévő City gárdáját csak a Liverpool tudta megszorongatni az idényben. A két angol csapat félelmetes támadósorral rendelkezik. Az előző párharcok során az első mérkőzést fölényesen megnyerő angolok, a visszavágón "nem is fociztak", így kicsit megbántva éreztem magam, hogy ilyen csapatok hazai közönség előtt miért nem játszanak.

A bajnokságban 3. helyen álló Liverpool a hétvégi bajnokin is győzni tudott idegenben. A bajnoki cím nagyon messze van ebben az idényben is a csapattól, a Liga kupából és a Fa kupából is idő előtt búcsúztak. A bajnokságra és a Bajnokok Ligájára tud Klopp csapata összpontosítani. Az átigazolások az egész idény alatt, csak erősítették a csapatot, kitudja jövőre, lehet a Premier liga bajnoka válik majd belőle. A City talán még nem, de ki lehet jelenteni az idei bajnoki cím várományosa Angliában, a Bajnokok Ligája trófeáért, pedig az egyik legesélyesebb. Toronymagasan vezeti a bajnokságot, 16 pont van a 2. helyezett United és közte. Hét mérkőzés van még vissza a bajnoki idényből, ha legalább két mérkőzést megnyernek és már bajnokok. A Liga kupa győztes Manchesteri csapat már 2 kupát is mondhat magáénak. Minden bizonnyal a Bajnokok Ligája trófeát is szeretnék az idén megszerezni. A hétvégi Everton elleni bajnokin idegenben győztek magabiztosan, viszont a most következő két bajnoki mérkőzésük elég nehéz lesz. Elsőként a Manchester United, azután a Tottenham csapatával fognak játszani.

Sajnos mind a két csapatnál lesz "értékes" hiányzó. Nem lép pályára a hazai oldalon Brewster, Lallana és Woodburn. A vendégeknél Mendy. Valószínűleg nem lép pályára, vagy a kispadon fog kezdeni Can, Gomez és Solanke a Liverpool együttesénél. Delph, Laporte, Agüero és Stones a Manchester Citynél.

Liverpool lehetséges kezdő 11 és felállás: 4-3-3
Karius; Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Robertson; Henderson, Milner, Wijnaldum; Salah, Mane, Firmino.

Manchester City lehetséges kezdő 11 és felállás: 4-3-3
Ederson; Walker, Otamendi, Kompany, Danilo; De Bruyne, Fernandinho, David Silva; Sterling, Sane, Gabriel Jesus.

A Manchester City a bajnoki mérkőzésen hazai pályán 5 - 0-ra győzte le a Liverpoolt. Míg ebben az évben a Liverpool hazai pályán először az idényben legyőzte a Cityt 4 - 3-ra. Remélem, ahogy a bajnokságban is izgalmas gólban gazdag mérkőzést fogunk látni. A két csapat támadósora félelmetes, ugyanakkor biztos, hogy nem fognak fejjel rohanni a másiknak. Bár  egy gyors letámadás az elején és vezető gól magabiztosabbá tenné bármely csapatot. Ahogy az idényben már láthattuk, én a hazai csapatot egy picit jobbnak gondolom hazai környezetben. A Manchester City taktikusan legalább a döntetlent biztosan kitűzte célul és majd a visszavágón a "földbe döngöli" a Liverpoolt. 

Tippem a mérkőzésre: Gólszám Több, mint 2,5 
Tippem a végeredményre: 2 - 1

bl_otlet_35.JPG

Single BTS & OVER' tippek / C & C+' értékelésű tippjeim (kombiba is ajánlott) 

  • Rennes - Monaco Igen (Mindkét csapat szerez gólt) Odds: 1,60
  • Barcelona - Roma Több, mint 2,5 (Hazai csapat - Gólszám 2,5) Odds: 1,75
  • Liverpool - Manchester City Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) Odds: 1,55
  • Torino - Crotone Több, mint 1,5 (Hazai csapat - Gólszám 1,5) Odds: 1,65
  • Milan - Internazionale Több, mint 1,5 (Gólszám 1,5) Odds: 1,30
  • Celtic - Dundee Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) Odds: 1,45
  • Benevento - Verona Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) Odds: 1,60

#Párszázas (lehet kombizva) 

  • Benevento - Verona Verona (1X2) Odds: 3,60
  • Milan - Internazionale Internazionale (1X2) Odds: 2,66
  • Liverpool - Manchester City Liverpool (1X2) Odds: 2,80
  • Barcelona - Roma Barcelona (Hendikep 0:2) Odds: 2,25
  • Chievo - Sassuolo Döntetlen (1X2) Odds: 2,90
  • Rennes - Monaco Döntetlen (1X2) Odds: 3,25

#X2Dupla_Rebels - 3-es Kötés vagy Trixie /Tét: 1,5 egység

 

A szelvény tippek megtalálhatók a Twitter oldalamon : Bocijunior

+ ötletek, tippek a twitteren ;)