Ötletadó - Bajnokok Ligája - Szerda

Play Off - Legjobb 16

fc_barcelona_chelsea_fc_champions_league_wallpaper-1600x900.jpg

A " Bajnokok Ligája - 1/8 döntő " mérkőzések rövid, szöveges elemzése, valamint a legoptimálisabb tipp kiválasztása az adott meccsre. 

Végre elkezdődik a labdarúgás egyik meghatározó sorozatának az egyenes kiesési szakasza. A Bajnokok Ligája az elit és top csapatok küzdőtere. 8 mérkőzést láthatnak a nézők a legjobb 16 csapat versengéséről. Heti bontás, napi két-két mérkőzés (kedd és szerda). 

Bajnokok Ligája - Legjobb 16 / Egyenes kiesés

- Visszavágó / harmadik nap - kedd  &  - Visszavágó / negyedik nap - szerda

besiktas.JPG

Besiktas - Bayern München

2018/03/14  20:45
Helyszín: Vodafone Park (Isztambul) 

Az első forduló eredménye: 0-5.

Ez a mérkőzés hasonló, mint a múltheti meccsek egyike. Négy - öt gólos előnyből fordulnak a csapatok. A Besiktas hazai pályán nagyon jó formát mutat, viszont a Bayern München, aki 20 ponttal vezeti a német bajnokságot nincs egy "szinten" a török csapattal. Mind a két csapat a múlthétvégén győzelemmel hangolódtak a ma esti mérkőzésre.

A Bayern oldalán Tolisso, Coman, Neuer biztosan nem fog játszani. Robben egy kis izomsérülés miatt kénytelen lehet ma kihagyni a mérkőzést. James Rodriguez sérülésből visszatérve edzéseken részt vett, de ma nem lesz a kezdőben. A házigazdánál a védők közül Pepe és Atinc Nukan sérültek, így kénytelen ma kihagyni a visszavágót. A középpályás Veli Kavlak és a szélső Gokhan Tore, szintén nem lép pályára. Domagoj Vida piros lapos eltiltását tölti.

Besiktas lehetséges kezdő 11 és felállás: 4-2-3-1
Fabri; Gonul, Tosic, Medel, Adriano; Hutchinson, Oguzhan; Quaresma, Talisca, Babel; Vagner Love

Bayern Münhen lehetséges kezdő 11 és felállás: 4-2-3-1
Ulreich; Rafinha, Martinez, Sule, Bernat; Thiago, Rudy, Alcantara; Müller (vagy Robben), Ribery, Wagner;

Érezhető a kezdőből is a tartalék felállás a vendégeknél. A kispadon ott lesz mindenki, aki nem sérült. Bevallom, nem tartok attól, hogy a török csapat továbbjutna. Hazai pályán és közönség előtt a szépítő gól elvárható a Besiktastól, viszont a németeknél a cserék biztos égnek a bizonyítástól, ezért a Bayern győzelem esélyes a meccsen. Több gólra számítok és természetesen mind a két csapat betalál a másik hálójába. 

Tippem a mérkőzésre: Gólszám Több, mint 2,5 
Tippem a végeredményre: 1 - 2  

barca.jpg

Barcelona - Chelsea

2018/03/14  20:45
Helyszín: Camp Nou (Barcelona)

 Az első forduló eredménye: 1-1.

Az első mérkőzésen, ha több szerencséje van a Chelsea csapatának, most jobb eredménnyel fordulhatnának.  A Barcelona a világ egyik legjobb csapata, ebben az idényben "mondhatni" nem kapott ki, legalábbis a bajnokságban nincs veresége. Hazai pályán nagyon veszélyes a katalán csapat, ezzel a Chelsea is tisztában lesz ma este. Idegenben lőtt gól miatt, a Barcelona jobb helyzetben van, de egy ennyire gólerős csapat hazai pályán egyszer biztos betalál. A "kékek" egy dolgot tehetnek, támadni és támadni. A kulcsembereket pedig ki kell venniük a játékból, folyamatosan nyomás alá helyezni a Barcelonát és megszerezni a vezetést minél hamarabb. Ha ezeket nem lépi meg a csapat és Conte, a Barcelona, ahogy az első meccsen a hibákat kihasználva több gólos vereséget mérhet a Chelsea csapatára.

Mind két oldalon lesz hiányzó, bár a hazai a hosszabb lista. A Chelsea csapatánál Luiz és Barkley biztos nem játszik, Bakayoko játéka kérdéses, valamint Rüdiger kisebb sérülést szedett össze, bár szerintem kezdő lesz. A hazai oldalon ahogy a Chelseanél két biztos hiányzó lesz. Philippe Coutinho nem vehet részt a Barcelona színeiben a Bajnokok Ligájában. Nelson Semedo és a középpályás Suarez kénytelen kihagyni a mérkőzést.

Barcelona lehetséges kezdő 11 és felállás: 4-1-3-2
Ter Stegen; Sergi Roberto, Umtiti, Pique, Jordi Alba; Busquets; Rakitic, Iniesta, Paulinho;Messi, Suarez.

Chelsea lehetséges kezdő 11 és felállás: 3-4-3
Courtois; Azpilicueta, Christensen, Rüdiger; Moses, Kante, Fabregas Alonso; Willian, Hazard, Pedro.

Természetesen a papírforma, a csapatok mostani formája mind, mind a hazai csapat győzelmét mutatja.  Sajnos a Chelsea az elmúlt két hónapban nagyon hullámzó teljesítményt mutatott. Rajtuk az elszántság, az akarás és a szerencse segíthet ma este. Mindent meg kell tennie a pályán, hogy a világ egyik legjobb játékosát ki tudják venni a játékból és ne tudjon gólt szerezni Messi. Én a Chelsea csapatának fogok szorítani ma este, de pártatlan szemmel le kell írnom a tényeket is. 

A Barcelona, ha ma hozza saját magát, nem lesz ellenfele. A Chelsea nem játszhat úgy mint a United ellen, rengeteg taktikai hibával. A Chelsea nem játszahat lelketlenül és feladva a játékot, mint a City ellen. Mind a két csapat a támadást fogja előnyben részesíteni, szerintem több gólos mérkőzést fogunk látni, gólváltással. 

Tippem a mérkőzésre: Gólszám Több, mint 2,5 
Tippem a végeredményre: ----- 

bl_otlet_33.JPG

Single BTS & OVER' tippek / C & C+' értékelésű tippjeim (kombiba is ajánlott) 

  • Winterthur - Vaduz Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) Odds: 1,65
  • Bradford - Wigan Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) Odds: 2,00
  • Barcelona - Chelsea Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) Odds: 1,65
  • Besiktas - Bayern München Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5) Odds: 1,75
  • Paris SG - Angers Több, mint 3,5 (Gólszám 3,5) Odds: 1,55

#Párszázas (lehet kombizva) 

  • Uniao Madeira - Benfica B Uniao Madeira (1X2) Odds: 2,02
  • Winterthur - Vaduz Vaduz (1X2) Odds: 1,87
  • Académica - Leixoes Académica (1X2) Odds: 1,62
  • Sporting CP B - Penafiel Penafiel (1X2) Odds: 1,92
  • Cova Piedade - Nacional Madeira Nacional Madeira (1X2) Odds: 2,12
  • Bradford - Wigan Wigan (1X2) Odds: 1,86 

#X2Dupla_Rebels - 3/4-ES KÖTÉS /Tét: 1,5 egység

 

A szelvény tippek megtalálhatók a Twitter oldalamon : Bocijunior

+ ötletek, tippek a twitteren ;)