Ötletadó - Bajnokok Ligája - Szerda

Play Off - Legjobb 16

tottenham_juventus.JPG

A " Bajnokok Ligája - 1/8 döntő " mérkőzések rövid, szöveges elemzése, valamint a legoptimálisabb tipp kiválasztása az adott meccsre. 

Végre elkezdődik a labdarúgás egyik meghatározó sorozatának az egyenes kiesési szakasza. A Bajnokok Ligája az elit és top csapatok küzdőtere. 8 mérkőzést láthatnak a nézők a legjobb 16 csapat versengéséről. Heti bontás, napi két-két mérkőzés (kedd és szerda). 

Bajnokok Ligája - Legjobb 16 / Egyenes kiesés

- Visszavágó / első nap - kedd  &  - Visszavágó / második nap - szerda

 

Manchester City Basel

2018/03/07  20:45
Helyszín: Etihad Stadion (Manchester)

Visszavágó. Az első forduló eredménye: 4-0.

Guardiola csapata ebben az idényben "beérett". Baselben esélye se volt a hazai gárdának. Az angol bajnokságot 16 ponttal vezető, a Bajnokok Ligájában az egyik legjobb teljesítményt nyújtó együttes. Hazai környezetben egy kérdés marad csak. Tegnap a Liverpool 5 - 0-val fordult és hazai pályán 0 - 0-át játszottak. Remélem a City nem követi a példájukat, bár erre még az idényben nem volt példa. Hopp mégis egy esetben, a csoportkör utolsó mérkőzésén, a Sahtar 2 - 1-re nyert a City ellen. A Basel 2. helyen jutott tovább, de az elmúlt hetekben a bajnokságban is csak vereséget vereségre halmozott. Nagyon rossz formában várja a visszavágót ma este a svájci alakulat. 

Valószínűleg a hazai pályán három játékos nem lesz ott ma este, a megszokott keretből. Fernandinho, Sterling és talán David Silva személyes okok miatt. A vendégeknél eltiltás miatt Xhaka biztos nem lehet ott, valószínűleg Balanta és Campos is kihagyja a mérkőzést.

Manchester City lehetséges kezdő 11 és felállás: 4-3-3
Bravo; Danilo, Stones, Laporte, Zinchenko; Gundogan, Foden, Bernardo Silva; Aguero, Jesus, De Bruyne.

FC Basel lehetséges kezdő 11 és felállás: 4-3-3
Vaclik; Lang, Lacroix, Suchy, Riveros; Frei, Serey Die, Zuffi; Oberlin, Stocker, Elyounoussi

A mérkőzésen az "oroszlán" fogadja a "nyuszikát". Nem gondolnám, hogy a tegnapi Liverpool meccs megismétlődne. A City ki fogja szolgálni a hazai közönséget. Meglepődnék, bár nincs kizárva, hogy a Basel betalál. Magabiztos haza győzelem és továbbjutás viszont biztos!

Tippem a mérkőzésre: Gólszám Több, mint 2,5
Tippem a végeredményre: 3 - 0 

Tottenham Juventus

2018/03/07  20:45
Helyszín: Wembley Stadion (London)

Visszavágó. Az első forduló eredménye: 2-2.

Az olaszországi mérkőzésen Higuain kihagyta az első félidő végén "a 11-est". A 2 - 0-ás előnyt a második félidőre a Juventus teljesen "leadta" és a vége 2 - 2 lett. A Tottenham a Real Madrid és a Dortmund mellett jutott tovább a Bajnokok Ligája csoportköréből. Olasz látogatása jól sikerült és jó formában várja a visszavágót. Pochettino csapata elég erős ahhoz, hogy ma este a továbbjutás meglegyen a csapatnak. 2017 októbere óta nem kapott ki hazai pályán a Tottenham. A Wembleybe jól "belakták" magukat és ez a jó formájukon is meglátszik. Allegri az előző évben simán továbbment a Porto ellen a legjobb 16 között. Ebben az idényben minden tudására szűkség lesz, ha hazai pályán le akarja győzni a Tottenhamet. 

Hazai pályán Alderweireld biztosan nem játszik, mellette Aurier szintén kihagyja a mérkőzést sárga lapos eltiltás miatt. Dembele valószínűleg padon fog kezdeni. Mattia De Sciglio és Gonzalo Higuain kihagyták a Lazio elleni bajnoki mérkőzést, de várhatóan ma este teljes erővel bevethetőek lesznek. Federico Bernardeschin és Juan Cuadrado ma nem lesznek a keret tagjai a Juventus oldalán, sajnos sérültek. Ami fájó lehet, az edző számára hogy, Mandzukic szintén kihagyhatja a meccset, ezért a megszokott 4-3-3 helyett, talán a 3-5-2 felállással meglepi a Tottenhamet. A Juventus hátránnyal érkezik a visszavágóra. Egy esetleges 1 - 1 esetén, idegenben lőtt több góllal a Tottenham jutna tovább.

Tottenham lehetséges kezdő 11 és felállás: 4-2-3-1
Lloris;Trippier, Vertonghen, Sanchez, Davies; Dier, Wanyama; Son, Alli, Eriksen; Kane.

Juventus lehetséges kezdő 11 és felállás: 4-3-3
Buffon; Lichtsteiner, Benatia, Cheillini, Silva; Marchisio, Pjanic, Matuidi; Dybala, Costa, Higuain.

Játékvezető a német Felix Brych.

A Juventus nyerési kényszerrel lép pályára. A Tottenham hazai pályán nagyon jó formát mutat hónapok óta. A két edzőn is sok fog múlni ma este, a Tottenham nem lesz bolond beállni védekezni, mert egy estleges gyors Juventus gól után már az olaszok a továbbjutók. Allegri tanulva az első mérkőzésből, megfontoltabb lesz, nem fog neki rontani a Tottenhamnek, nem szabad elbíznia magát a csapatának, mint az első mérkőzésen. A gólváltás kézenfekvő ma este, de a győzelmet és talán ezzel a továbbjutást a Tottenham fogja kivívni. Bár sokan 1 - 1-es döntetlent mondanak én kitartok a hazai győzelem mellett.

Tippem a mérkőzésre: Mind a két csapat szerez gólt
Tippem a végeredményre: 2 - 1 
bl_otlet_30.JPG

Nem hivatalos / barátságos mérkőzésnek van megjelenítve / döntőt játszik Barcelona és az Espanyol. A Katalán Szuperkupa sorsa fog eldőlni. Idén januárban a spanyol kupából a Barcelona búcsúztatta az Espanyolt a negyeddöntőben. Barcelona szerintem pihentetni fog és a gólváltás ma biztos elképzelhető lesz a két csapat között. Talán még át is engedi a Katalán Szuperkupát a Barcelona. 

Single BTS & OVER' tippek / C & C+' értékelésű tippjeim (kombiba is ajánlott)

  • Leeds - Wolverhampton Igen (Mindkét csapat szerez gólt) Odds: 1,90
  • Manchester City - Basel Több, mint 2,5 (Hazai csapat - Gólszám 2,5) Odds: 1,80
  • Tottenham - Juventus Több, mint 1,5 (Hazai csapat - Gólszám 1,5) Odds: 2,05
  • Kilmarnock - St. Johnstone Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) Odds: 2,25
  • Fortuna Köln - Chemnitz Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) Odds: 1,55

#Párszázas (lehet kombizva) 

  • Karlsruhe - Sonnenhof Grossaspach Karlsruhe (Hendikep 0:1) Odds: 2,45
  • Fortuna Köln - Chemnitz Fortuna Köln (Hendikep 0:1) Odds: 2,45
  • Tottenham - Juventus Hazai és több (1X2 + Gólszám 1,5) Odds: 2,55
  • Manchester City - Basel Manchester City (Hendikep 0:2) Odds: 2,20
  • Kilmarnock - St. Johnstone Hazai és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt) Odds: 4,80

#X2Dupla_Rebels - 2-ES KÖTÉS /Tét: 1,5 egység

A szelvény tippek megtalálhatók a Twitter oldalamon : Bocijunior

+ ötletek, tippek a twitteren ;)