Ötletadó - Kedd

Bajnoki Ötletadó / 2018.01.30.

la_liga_logo_with_other_ligas_2_2.jpg

Az adott nap "Bajnoki" mérkőzéseiből válogatott tippek, ötletek. Két - három típus biztos, ezen felül lehetnek még bónusz ötletek.

Kupanapokon leginkább maradok Angliában, a többi nemzet kupái és VALLJUK  BE minden kupa meccs elégé kiszámíthatatlan. Angol HÉTKÖZI bajnoki mérkőzés lesz a mai napon, valamint Portugál bajnoki és kisebb angol osztály meccsei lesznek ma porondon. Természetesen egy két jobb kupa meccset is megtippelek.Tétekkel óvatosabban!

 Premier League - 25. forduló

20:45 / Swansea - Arsenal

A múlt hétvégi FA kupa meccseket játszottak Angliában. A Swansea csapata idegenben 1 - 1-es döntetlent ért el, ezzel a "megnyerve magának" az újrajátszást. Jövő hét kedden saját pályáján fogadja majd ellenfelét. A hétvégén ezzel szemben a "rókákhoz" látogat a "hattyú". A hazai oldalon Renato Sanches hiányzik majd a középpályáról . Az bajnokság sereghajtója hazai pályán  mindent elfog követni legalább az 1 pontért, de a győzelemmel járó 3 pont se kizárt a csapat számára. Az "ágyúsok" hétvégén továbbjutottak a Liga kupa döntőjébe, legyőzve a Chelsea csapatát. Az FA kupából már jóval előbb búcsúzott Wenger csapata. A vendégeknél a közelgő BL meccs előtt nagy változások voltak, Mkhitaryan a Unitedtől jött helyette Sánchez ment Manchesterbe. Walcott szintén elment a csapattól, ő az Everton játékosa lett. Megnemerősített hírek szerint Aubameyang érkezik a csapathoz. A vendégeknél hiányzó lesz Giroud és Welbeck. Wenger csapata a 6. helyen áll a bajnokságban, 3 ponttal lemaradva a Tottenham mögött. A biztos győzelem reményében érkeznek a liga utolsó csapatához. Az Everton látogat az "ágyúsokhoz", nagy DERBI várható szombaton. 


20:45 / West Ham - Crystal Palace

A mérkőzésen megérzésem szerint döntetlen vagy hazai győzelem fog születni, de ne szaladjuk ennyire előre.  Mind a két csapat kiesett a LIGA és az FA kupából is. Az elmúlt hétvégén a West Ham idegenben kapott ki a kisebb osztályba tartozó Wigantől. Az edző váltás nagyon jó hatással volt a hazai gárdára, Moyes a kieső zónából kirántotta a csapatot és a 11. helyen állnak a bajnokságban. A két csapat között mindössze 1 pont a különbség. A 13. helyen álló vendégek idegenbeli mutatója rosszabb, mint a hazai csapat hazai mutatója. Hiányzó mind a két csapatnál legalább 6-7 játékos.  Öt mérkőzés óta nem kaptak ki a "kalapácsosok", viszont a Palace a legutóbbi bajnokin 4 - 1-re kikaptak az Arsenal csapatától. A pont osztozkodás mind a két csapat számára jó opciónak tűnik, de a West Ham hazai közönség előtt begyűjtheti a 3 pontot. A hétvégi bajnoki mérkőzésen a Brighton otthonába látogat majd a West Ham, a Palace viszont a Newcastle csapatát fogadja.  


21:00 / Huddersfield - Liverpool

A Liverpool két bajnoki meccsel ezelőtt megverte a tabellát vezető Manchester City csapatát, majd ezt követően kikapott a Swansea otthonában. A negyedik helyen álló Liverpool, ilyen keret mellett nem szórhatja el a pontjait. Az FA kupából a múlt hétvégén esett ki hazai pályán a West Brom csapata ellen. Klopp ezek után koncentrálhat a BL és a bajnoki mérkőzésekre. A hazai csapat az FA kupában döntetlent játszott legutóbb, így jövő kedden ismételt játékban próbálkozhat a továbbjutás elérni. A bajnokságban a tabella alsó harmadában tanyázik, az elmúlt 3 bajnoki meccsüket elvesztették. A huddesfieldnek a győzelem és a vele járó 3 pont már nagyon kellene. Igaz, vajmi kevés esélyük lesz a Liverpool ellen. Bár ha hasonló taktikával játszanak, mint a "hattyúk" talán 1 pontot megtudnak tartani hazai pályán. A vendégeknél Lallana és Klavan valószínűleg nem játszhat ma este, a hazai oldalon Cranie és Williams hagyhatja ki a meccset. Hétvégén mind a két csapatra nehéz mérkőzés vár. A hazai gárda Manchester Unitedhoz látogat, míg A Liverpool csapata hazai pályán fogadja a Tottenham csapatát. Az téli átigazolási időszakban elég drágán érkezett Liverpoolba Virgil van Dijk védő. Mindent számításba véve ma este vendég győzelem a legvalószínűbb.  

bl_otlet_24.JPG

Single BTS & OVER' tippek / C & C+' értékelésű tippjeim (kombiba is ajánlott)

  • Huddersfield - LiverpoolTöbb, mint 2,5 (Gólszám 2,5)Odds: 1,60
  • Swansea - ArsenalTöbb, mint 2,5 (Gólszám 2,5)Odds: 1,65
  • Hull City - LeedsTöbb, mint 2,5 (Gólszám 2,5)Odds: 1,90
  • Moreirense - PortoTöbb, mint 2,5 (Gólszám 2,5)Odds: 1,70
  • Burton - ReadingIgen (Mindkét csapat szerez gólt)Odds: 1,90
  • Lincoln - NewportTöbb, mint 2,5 (Gólszám 2,5)Odds: 2,00
  • Luton - WycombeTöbb, mint 2,5 (Gólszám 2,5)Odds: 1,75 

#Párszázas (lehet kombizva) 

  • Huddersfield - LiverpoolIgen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5)Odds: 2,50
  • Moreirense - PortoVendég és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt)Odds: 3,35
  • Millwall - Derby CountyVendég és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt)Odds: 5,25
  • Swansea - ArsenalIgen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5)Odds: 2,25
  • Estoril - TondelaHazai és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt)Odds: 4,20 

#X2Dupla_Rebels - CANADIAN /Tét: 1,5 egység

 

A szelvény tippek megtalálhatók a Twitter oldalamon : Bocijunior

+ kupa meccsekből egy két ötlet