Ötletadó - Kedd

Bajnokok Ligája - Csoportkör / 2017.12.05.

atletico_chelsea.jpg

A Chelsea már továbbjutott; az Atletico továbbjut Londonban?

Az adott nap " Bajnokok Ligája - Csoportkör" mérkőzéseiből válogatott tippek, ötletek. Több mondatos felvezetés és indoklás az adott mérkőzésről! Két - három típus biztos, ezen felül lehetnek még bónusz ötletek.

A 6. fordulóban már nagyon sok továbbjutó van! Az utolsó csoportkör!

Bajnokok Ligája - Csoportkör - 6. forduló / első nap - kedd

A United már továbbjutott, a második helyért folyik a küzdelem. A biztos kieső a Benfica. Két érdekes meccs lesz ma este. Az egyiken a Manchester United átengedi a pályát és döntetlent játszik, talán kikap a Moszkvától? A Benfica küzdeni fog otthon és ezzel, "borsot" törne a Basel orra alá? A portugál csapat 5 mérkőzésből 5 meccset elvesztett a BL-ben. Náluk ma nem lesz hiányzó teljes kerettel várják a svájciakat. A Basel oldalán Gaber, Vailati és van Wolfswinkel nem lép pályára. A becsületéért fog játszani a Benfica hazai pályán, a Basel viszont a továbbjutásért - nem bízhat a Unitedban. Nagyon egymásnak feszülős mérkőzésre számítok. A Unitednál Matic, Jones, Carrick biztos hiányzik, Fellaini és Bailly talán kihagyja a mai meccset. Az oroszok oldalán Berezutski és Schennikov nem fog ma játszani. A United számára a döntetlen is elfogadható - az egy ponttal is csoport első. 

A PSG és a Bayern már bent vannak. A harmadik helyért a Celtic és az Anderlecht száll versenybe. A Celtic idegenben már le tudta győzni az Anderlechtet. Ezt a bravúrt kell ma megismételnie és továbbjut az Európa Ligába. A másik mérkőzésen vagy gólparádé lesz vagy 1 - 1 góllal kiegyezik a két gárda. A Bayern revansot vehet ma este, a 3 - 0-ás idegenbeli vereség miatt. A Bayern oldalán nem lesz Neuer, Robben, Alcantara és Bernat. A franciáknál Lucas és Motta fog hiányozni. A múlthétvégén a PSG vereség kicsit "BLAMA" volt.... A franciáknak még ha kikapnak is elég kicsi az esély arra, hogy ne legyenek csoport elsők. A Celticnél egyedül Ralston nem fog pályára lépni, a vendégeknél Sowah biztosan, viszont hiányozhat Naja, Stanciu és Chipciu. Hazai pályán a skót csapat elég jó és egy döntetlen is megfelel a csapat számára - ezzel az Európa Liga továbbjutás biztosan meglehet. 

A londoni csapat már bejutott. A Madrid csak úgy juthat tovább, ha a Roma nem nyer hazai pályán és kikap a Chelsea. Roma a Qarabag csapatát idegenben 1 - 2-re győzte le, ma se kell több neki. Conte teljes kerettel fogadja a spanyol "armadát", nagy kérdés milyen taktikát választ az olasz edző. A csoport elsőség a Chelsea számára kecsegtető és a Hazard - Moratta duó biztos mindent meg fog tenni a győzelemért. A Madrid számára, 1 % esély van a továbbjutásra, ha szép befejezést szeretne legalább döntetlent kell játszania vagy nyernie kell. Az olasz csapatnál egy hiányzó lesz Karsdorp, a vendégek teljes kerettel érkeznek. Chelsea esetében Luiz marad a ki a csatából, de szerintem jobb is. Nagyon rossz formában van, ha a sajtó hírek beigazolódnak télen távozni fog a kékektől. A spanyol "armada" teljes kerettel érkezik.

A Barcelona, mint továbbjutó hozzásegítheti a Juventus csapatát a bejutásra az egyenes kiesési szakaszba. Hazai pályán, ha megállítja a Sportingot, a Juventusnak még győznie sem kell és ölébe hullik a második hely. A Sporting így is úgy is harmadik, ettől csak jobb helyezést érhet el ma. A Barcelona kénytelen nélkülözni Dembelét, Rafinhát, Umtitit, Mascheranot és talán nem lép pályára Inesita és Turan. Van rá esély, hogy a Barcelona a 'B csapattal álljon ki este. A vendégek oldalán Silva az egyetlen hiányzó, a keret teljes és nem fogja a Sporting feladni. Láttunk már rossz játékot a "zebráktól", a papírforma ma az ő győzelmüket prognosztizálja. A "zebráknál" Höwedes nem lép pályára, de lehet a padon marad Mandzukic. A görögöknél Emenike sérült, a csapatnak 1 pontja miatt biztos kieső. 

bajnokok_ligaja_11.JPG

Single BTS & OVER' tippek / C & C+' értékelésű tippjeim (kombiba is ajánlott) 

  • Manchester Utd. - CSZKA Moszkva Több, mint 1,5 (Hazai csapat - Gólszám 1,5) Odds: 1,55
  • Chelsea - Atl. Madrid Igen (Mindkét csapat szerez gólt) Odds: 1,70
  • Bayern München - Paris SG Igen (Mindkét csapat szerez gólt) Odds: 1,40
  • Celtic - Anderlecht Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) Odds: 1,55
  • Roma - Qarabag Baku Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) Odds: 1,30
  • Barcelona - Sporting CP Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) Odds: 1,45

#Párszázas (lehet kombizva)

  • Manchester Utd. - CSZKA Moszkva Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5) Odds: 2,50
  • Bayern München - Paris SG Hazai és kevesebb (1X2 + Gólszám 3,5) Odds: 3,60
  • Barcelona - Sporting CP Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5) Odds: 1,95
  • Chelsea - Atl. Madrid Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5) Odds: 2,25
  • Celtic - Anderlecht Hazai és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt) Odds: 3,05
  •  

#X2Dupla_Rebels - CANADIAN kombináció /Tét: 1,5 egység

 

A szelvény tippek megtalálhatók a Twitter oldalamon : Bocijunior

 + Checkatrade Trophy tippek a Twitteren