Ötletadó - Szerda

Bajnoki Ötletadó / 2017.11.29.

la_liga_logo_with_other_ligas_2_2.jpg

Az adott nap "Bajnoki" mérkőzéseiből válogatott tippek, ötletek. Két - három típus biztos, ezen felül lehetnek még bónusz ötletek.

Kupanapokon leginkább maradok Angliában, a többi nemzet kupái és VALLJUK  BE minden kupa meccs elégé kiszámíthatatlan. Angol és Francia HÉTKÖZI bajnoki mérkőzés lesz ezen a héten, valamint Skót Premier meccsek lesznek ma porondon. Természetesen egy két jobb kupa meccset is megtippelek.Tétekkel óvatosabban!

   
Premier League

20:45 / Arsenal Huddersfield


 Az ágyúsoknak ma be kell, hogy gyűjtsék a három pontot. Az elmúlt öt mérkőzést elnézve, a vendégek rosszabb formát mutatnak, mint a hazai csapat. Az Arsenal a 4., míg a Hudderfiled a 13. helyen áll. Az ágyúsoknál Cazorla hiányzik, Walcott már csere lehet ma este. A vendégeknél azért hosszabb a lista, Billing, Hefele, Stankovics és van La Parra se lép pályára. Az Arsenal hazai pályán a lejátszott HAT MÉRKŐZÉSBŐL mind a HATOT MEGNYERTE. A Huddersfield egyik legrosszabb idegenbeli mutatóval bír. Hétvégén az Arsenal a United együttesét fogadja, a vendégek az Evertont. Ma győzni kell, az ágyúsoknak! 

Tippem : Arsenal 2 - 0 Huddersfield     

  • Hazai és több (1X2 + Gólszám 1,5)
  • Arsenal (Hendikep 0:1)


 20:45 / Bournemouth Burnley


 A hazai csapat az elmúlt öt mérkőzést elnézve pozitív képet mutat, a Burnley öt meccséből hármat megtudott nyerni. Az elmúlt hétvégén az Arsenal ellen az utolsó percekben bukta el a döntetlent a vendég együttes. A hazai csapat hétvégén a Southamptont fogadja, a csapatnál ahol ma nem léphet pályára Federici, Mings és Smith. A vendégek pár nap múlva a rókákhoz érkeznek, viszont ma Heaton és Walters nem lesz bevethető a keretben. Mai mérkőzésen kevés gólra számítok, és a két csapat ma kiegyezik az 1-1 ponttal.

Tippem : Bournemouth 0 - 1 Burnley     

  • Burnley (Hendikep 0:1)


20:45 / Chelsea Swansea

Conte a csapatot összerántotta, a kezdés utáni hullámzó eredmények után. Az elmúlt öt mérkőzésből négyet megnyertek és az ötödik meccs döntetlenre végződött. A múlt hétvégén a Pool ellen az 1 - 1-es döntetlen idegenben nagyon jó volt a csapatnak. Egyes újságcikkek szerint Luiz összerúgta a "port" az edzővel. Nincs a sérültek listáján, de játéka kérdéses. Valószínűleg, nyáron Conte megválik védőjétől, hasonló dologra láttunk már példát Costa személyében.  A hiányzók között hazai oldalon Batsuayi, Kenedy és Musonda nem lesz bevethető. Hétvégén a Newcastlet fogadja majd a Chelsea. Míg az oroszlánok a 3. helyen állnak, addig a hattyúk az utolsó előtti a bajnokságban. A vendégek az elmúlt öt mérkőzésből négyet elvesztettek. A vendégeknek elég kicsi az esélye a mai 3 pont begyűjtésére. A vendégeknél hiányzók lesznek ma, Abraham, Bartley és Fernandez. Pár nap múlva a Stoke otthonába látogatnak. 

Tippem : Chelsea 2 - 0 Swansea    

  • Hazai és több (1X2 + Gólszám 1,5)
  • Chelsea (Hendikep 0:1) 

 
21:00 / Everton West Ham 

Igazán érdekes meccsnek ígérkezik az összecsapás. A két csapatot a nyáron összevásárolták, viszont egyik csapat se hozta a tőlük elvárhatót teljesítményt. Az Everton a 17. helyen, a West Ham a 18. helyen áll. Az elmúlt öt meccsükből mind a ketten hármat legalább elvesztettek. Két pont különbség van a két csapat között, a formájuk csapnivaló. A West Hamnél nemrég edzőváltás volt, Moyes vette át a "kormányt". Hétvégén a City otthonába látogat Moyes csapata. Ma a kalapácsosok győzelmét várom, igaz hiányozni fog Byran, Chicharito és Fonte. Az Everton a kiesés ellen küzd ebben az idényben. Ilyen még nem volt az elmúlt években. Hétvégén a Huddersfield látogat a csapathoz. A mai hiányzók listája nagyon hosszú, nem fog játszani Barkley, Bolaise, Coleman, Keane, McCarthy és Moir. A két csapat ma azért az egy - egy, talán a 3 pontért egymásnak fog esni. sok gólos mérkőzésre számítok és egy esetleges West Ham győzelemmel. 

Tippem : Everton 2 - 3 West Ham  

  • Gólszám - Több, mint 2,5 
  • Mindkét csapat szerez gólt 

 
21:00 / Manchester City - Southampton

A bajnokságot jelenleg öt ponttal vezető City a 11. helyen álló Southamptont fogadja ma este. A vendégek teljes kerettel érkeznek, míg a Citynél Mandy és Stones fog hiányozni. A 13 mérkőzés óta veretlen City az eddigi legjobb formáját mutatja a PL-ben, az egyetlen döntetlen amit sikerült begyűjtenie épp hazai pályán sikerült neki. A "szentek" az elmúlt 5 mérkőzést elnézve nagyon hullámzó teljesítményt nyújtanak. A Manchester City a West Hamet fogadja hétvégén, ezzel szemben a vendégek a Bournemouth otthonába látogatnak. Egyértelmű hazai sikert várok, talán egy szépítő gól a vendégek oldaláról elvárható. 

Tippem : Manchester City 4 - 1 Southampton 

  • Hazai és több (1X2 + Gólszám 2,5)
  • Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám több, mint 2,5 

 
21:00 / Stoke Liverpool

A vendégek a múlt hétvégi döntetlen előtt három győzelmet is arattak egymás után. Klopp mindent meg fog tenni, hogy a Tottenham botlását kihasználja. A mai győzelemmel és az ezzel járó 3 ponttal legalább az 5. hely meglesz. A Stoke idén nagyon hullámzó, csak a 15. helyen állnak a bajnokságban. Ahogy már említettem a Stoke a "hattyúkat" fogadja hétvégén, a Liverpool a Brighton otthonába látogat pár nap múlva. Hiányzó a hazai oldalon Butland és Ireland, a vendégeknél Clyne talán Can. A vendégek erős csapattal és a győzelemre esélyesen lépnek ma pályára. A Stoke hazai pályán már szerzett "skalpokat" - ilyen volt az Arsenal feletti győzelem és a United döntetlen. A szépítő gólt elvárom a hazai gárdától, de fölényes vendég sikert várok. 

Tippem : Stoke 1 - 3 Liverpool

  • Vendég és több (1X2 + Gólszám 2,5)
  • Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám több, mint 2,5 

 bl_otlet_20.JPG

Single BTS & OVER' tippek / C & C+' értékelésű tippjeim (kombiba is ajánlott)

  • Manchester City - Southampton Több, mint 2,5 (Hazai csapat - Gólszám 2,5) Odds: 1,80
  • Chelsea - Swansea Több, mint 2,5 (Hazai csapat - Gólszám 2,5) Odds: 1,85
  • Stoke - Liverpool Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) Odds: 1,50
  • Everton - West Ham Igen (Mindkét csapat szerez gólt) Odds: 1,75
  • Arsenal - Huddersfield Több, mint 2,5 (Hazai csapat - Gólszám 2,5) Odds: 1,80
  • Nantes - Monaco Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) Odds: 1,90

#Párszázas (lehet kombizva) 

  • Manchester City - Southampton Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5) Odds: 2,25
  • Chelsea - Swansea Chelsea (Hendikep 0:2) Odds: 2,30
  • Toulouse - Nice Toulouse (1X2) Odds: 2,50
  • Nantes - Monaco Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5) Odds: 2,30
  • Paris SG - Troyes Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5) Odds: 2,20
  • Everton - West Ham Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5) Odds: 2,30

#X2Dupla_Rebels - HEINZ /Tét: 1,5 egység

 

A szelvény tippek megtalálhatók a Twitter oldalamon : Bocijunior