Ötletadó - Kedd

Bajnoki Ötletadó / 2017.11.28.

la_liga_logo_with_other_ligas_2_2.jpg

Az adott nap "Bajnoki" mérkőzéseiből válogatott tippek, ötletek. Két - három típus biztos, ezen felül lehetnek még bónusz ötletek.

Kupanapokon leginkább maradok Angliában, a többi nemzet kupái és VALLJUK  BE minden kupa meccs elégé kiszámíthatatlan. Angol és Francia HÉTKÖZI bajnoki mérkőzés lesz ezen a héten, valamint Championship elmaradt meccsek lesznek ma porondon. Természetesen egy két jobb kupa meccset is megtippelek.Tétekkel óvatosabban!

   
Premier League
 
 20:45 / Brighton Crystal Palace

A hazai csapat hétvégén kikapott a United otthonában, igaz a bajnokság 9. helyén állnak. Az előző idényekhez képest jobb mutatókat mutat a csapat. A Palace az utolsó - a sereghajtó. A hétvégi győzelem a Palace számára, mint egy falat kenyér úgy kellett. Legalább egy döntetlennek mind a két csapat örülne. A hazai csapat szeretné behúzni a meccset, mivel hétvégén már a Poolt fogadja, az pedig nem lesz sétagalopp. A Palace a hétvégi győzelmen felbátorodva, megtesz mindent legalább 1 pontot elhozzon. Hétvégén ő a West Bromhoz látogat. Hiányzók 1-2 mind a két oldalon, pótolhatóak. 

Hazai győzelem +1H

20:45 / Leicester Tottenham 

Mind a két csapat 1 - 1-et játszott a hétvégén. A Tottenham az 5., míg a Leicester a 12. helyen áll a bajnokságban. Mind a két csapatnál az elmúlt mérkőzések igen csak akadoztak. Ez meg is látszik a vendégeknél, hiszen lecsúsztak a 3. helyről. Ma és hétvégén a Tottenham idegenben játszik, ezzel szemben a hazaiak otthon fogadják az ellenfeleket. Hazai csapatnál Huth, James és Silva nem lép pályára, a vendégeknél Alderweireld és Wanyama. A hazai felfelé szeretne kapaszkodni, a vendégek vissza a dobogóra. Papíron a vendégek jobbak és el is várnánk a győzelmet. A múlt hétvégi, a mai és a következő hétvégi mérkőzés sokat kivesz a játékosokból. 

Mind a két csapat rúg gólt

21:00 / Watford - Manchester United

Ez a mérkőzés szerintem nagyon lapos lesz. A United hétvégén 1 -0-ra győzött hazai pályán, sokkal többet vártam tőlük. A Watford 3 - 0-ra legyőzte idegenben a Newcastle csapatát. A portugál edző tudja mikor kell és hogyan játszatni a csapatát. Szétfogja törni a játékot ezzel megnehezíti a hazaiak dolgát. A Unitednál Carrick és Jones hiányzik majd, míg a hazai oldalon elég hosszú a lista; Hoban, Chalobah, Cathcart, Kaboul, Sucess. A United 29 ponttal a második helyen állnak, legalább a döntetlen kell a csapatnak a mai napon - viszont hétvégén "nagy meccs" lesz, az Arsenalhoz utaznak!! A Watford hétvégén a Tottenhamet fogadja. A 8. helyen áll hazai csapat legalább mind a két mérkőzésen a döntetlennel kiegyezne. 

Mind a két csapat rúg gólt

21:00 / West Brom Newcastle 

Nagyon rossz formában van a két csapat. A hazai gárda hétvégén 1 - 1-es döntetlen játszott a Tottenham ellen, talán náluk ez ma erőt adhat a vendégek ellen. A Newcastle csapata az elmúlt hétvégén egy 3 - 0-ás pofonba szaladt bele a Watford jóvoltából. A vendégek a 14., míg a hazai csapat a 17. helyen állnak a bajnokságban. A West Bromnál nem lesz bevethető Brunt, Chadli, Dawson és Morrison, míg a vendégeknél Atsu és Dummett. Kevés gólos ki-ki meccset várok. Mind a két csapat a következő két mérkőzésből szeretné a lehető legtöbb pontot összeszedni. A döntetlen elég jó lehet mind a két csapat számára. A West Brom a Palacet fogadja hétvégén, viszont a Newcastle a CHELSEAhez látogat. 

Hazai győzelem +1H

bl_otlet_19.JPG

Single BTS & OVER' tippek / C & C+' értékelésű tippjeim (kombiba is ajánlott)

  • Charlton - Peterborough Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) Odds: 1,55
  • Derby County - Ipswich Több, mint 1,5 (Hazai csapat - Gólszám 1,5) Odds: 1,70
  • Leicester - Tottenham Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) Odds: 1,70
  • Bordeaux - St-Etienne Igen (Mindkét csapat szerez gólt) Odds: 1,95
  • Lens - Ajaccio Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) Odds: 2,05
  • Quevilly Rouen - Tours Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) Odds: 1,95
  • Sochaux - Valenciennes Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) Odds: 1,85

#Párszázas (lehet kombizva) 

  • West Bromwich - Newcastle West Bromwich (1X2) Odds: 2,30
  • Leicester - Tottenham Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5) Odds: 2,10
  • Watford - Manchester Utd. Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5) Odds: 2,15
  • Amiens - Dijon Amiens (1X2) Odds: 2,30
  • Blackpool - Blackburn Blackburn (1X2) Odds: 1,91

#X2Dupla_Rebels - CANADIAN /Tét: 1,5 egység

 

A szelvény tippek megtalálhatók a Twitter oldalamon : Bocijunior