Premier League

x2dupla

bpl-dazn-image2.png

ANGLIA: Premier League
13:00   Arsenal - Brighton
15:15   Everton - Burnley
17:30   Newcastle - Liverpool

 

Arsenal Brighton

Arsenel Wenger hazai pályán ezzel a "mély" kerettel meg fogja oldani a hiányzók kérdését. Nem lesz bevethető a középpályás Santi Cazorla és Francis Coquelin, valamint Calum Chambers. A fiatal támadó középpályás Gedion Zelalem és Danny Welbeck a sérülése nem súlyos, bár játékuk kétséges. Hasonló csapattal fog pályára lépni az Arsenal, mint a hétközi Európa Liga mérkőzésen.

Alexandre Lacazette az utóbbi időben "eltűnt", de a múltheti PL fordulóban 2 - 0-ra legyőzték a West Brom csapatát. Mind a két gólt ő lőtte, bizonyítva a nyári igazolás kifizetődő lesz a csapatnak. Az "ágyúsok" 7 mérkőzés óta veretlenek, egy döntetlen volt közte a Chelsea ellen. Ma biztos győzelmet várok a csapattól az Emirates stadionban.

Arsenal lehetséges kezdő 11 és várható felállás: 3-4-3 Cech; Mustafi, Koscielny, Monreal; Bellerin, Xhaka, Elneny, Kolasinac; Özil, Sanchez, Lacazette

Két mérkőzést nyertek meg eddig a PL-ben a "sirályok". Chris Hughton jó pár hiányzóval kell az "ágyúsok" ellen megküzdenie. A középpályáról hiányozni fognak Biram Kayal és Steven Sidwell sérülés miatt. Valamint, Sam Baldock és Glenn Murray játéka kétséges. Tomer Hemed három meccses eltiltás miatt nem lehet ma ott a kezdőben.

A múltheti hazai győzelem a Newcastle ellen a Brighton második győzelmét eredményezte. Sajnos idegenben még nem tudtak nyerni. A feljutott csapat, egy újabb nagy megmérettetésen fog átesni az Arsenál ellen.

Brighton  lehetséges kezdő 11 és várható felállás: 4-4-1-1Ryan; Bruno, Dunk, Duffy, Suttner; Knockaert, Propper, Stephens, March; Gross, Brown

>  Hendikep 0:1 Hazai győzelem @ Odds: 1,65  B'

Everton - Burnley

Ronald Koemannál a  jó hír egyenlő azzal, ha egy játékosa felépült a sérülésből és bevethető állapotban pályára léphet. A csapat nagyon gyengén szerepel, a bajnokságban kritikán aluli és az európai porondon se hozza az elvártakat.  A hiányzók névsora nagyon hosszú: Barkley R., Bolasie Y., Coleman S., Jagielka P., Keane M., McCarthy J., Mori R.. A csapat kétszer nyert eddig a bajnokságban, mind a kétszer hazai pályán. 
Wayne Rooney volt, van és remélhetőleg győz. Az eddigi teljesítménye kritikán aluli. A csapat és ő is "mélyponton" vannak, remélhetőleg a mai hazai meccsen győzelemmel és Rooney góllal megkezdik a felzárkózást  a nagyobb csapatokhoz.

Everton lehetséges kezdő 11 és várható felállás: 4-3-3 Pickford; Holgate, Kenny, Williams, Baines; Schneiderlin, Gueye, Klaassen; Rooney, Sigurdsson, Calvert-Lewin

A Burney ebben a szezonban 6 mérkőzést követően a 9. helyen áll. Vendégként az Everton otthonában három hiányzóval kell számolnia a mai napon: a kapus Tom Heaton, a csatár Nahki Wells és a középpályás Dean Marney a sérülések miatt nem lehetnek a kezdőben. A Liverpool elleni idegenbeli döntetlen, az Evertonnak is intő jel lehet, délután. Az előjelzések alapján egy gólváltás elég valószínű a szívósan játszó Burnley és Everton között.

Burnley  lehetséges kezdő 11 és várható felállás: 4-4-1-1 Ryan; Bruno, Dunk, Duffy, Suttner; Knockaert, Propper, Stephens, March; Gross, Brown

> Hazai győzelem @ Odds: 1,60  B'

Newcastle - Liverpool

Rafa Beniteznek két sérülttel kell számolnia a Liverpool ellen, Massadio Haidara és Paul Dummett. Hosszabb kihagyás után jó alkalom, hogy visszatérjen, Merino-Shelvey biztos kezdőként fog ma pályára lépni. 
Newcastle legutóbbi 7 meccsén nem született döntetlen. A mérkőzésen sok gólra számítok, kontrákkal, letámadásokkal. A múltheti bajnoki vereséget már biztos kiheverték. Hazai pályán jól játszó gárda, biztos nem adja meg magát és harcolni fog a három ponttért.

Newcastle lehetséges kezdő 11 és várható felállás: 4-2-3-1 Elliot; Yedlin, Lascelles, Clark, Mbemba; Merino, Shelvey; Ritchie, Perez, Atsu; Joselu

Jurgen Klopp még mindig kénytelen kihagyni a keretből,  Nathaniel Clyne-t és középpályás Adam Lallana.-t mindkettő  már régóta sérült. Hasonló felállással fog játszatni Klopp, mint a hétközi európai meccsen.Liverpool legértékesebb fegyvere 'sokak szerint' valószínűleg ma is a padon kezdi a meccset. Daniel Sturridge támadója játéka szerintem hiányzik a Liverpool játékából. Coutinho visszatért, minden tekintetben. Az eddigi kialakult helyzet lecsillapodott. Télen még nem, de lehet a nyáron távozik, addig is teljes erővel játszik és hajt a minél jobb eredményekért. Mohamed Salah jelenti a legnagyobb fenyegetést az ellenfelek kapujára! Eddig összesen 4 gólt szerzett eddig a szezonban a(z) Liverpool színeiben. Egy biztos több gólra számítok. 

Liverpool lehetséges kezdő 11 és várható felállás: 4-3-3 Mignolet; Gomez, Matip, Lovren, Moreno; Henderson, Wijnaldum, Coutinho; Salah, Mane, Firmino

> Mindkét csapat szerez gólt @ Odds: 1,60  B'

A jövőhéten szünet lesz a bajnokságokban. A VB selejtező,  utolsó mérkőzéseivel a következő héten fog zárulni.