Atletico Madrid - Chelsea

X2dupla

chelsea.jpg

Atletico Madrid - Chelsea

Bajnokok Ligája - Csoportkör | 20:45 | SZERDA 09/27

A C' csoport első két továbbjutást érő helyére a három erősebb csapat biztosan helyet szeretne magának. Az előző fordulóból a Chelsea jött ki a legjobban. Az angol csapat 3 ponttal vezeti a csoportját. Az Atletico és a Roma, 1 - 1-es döntetlent játszottak Rómában. A Qarabag egy igen nagy "verésbe" szaladt bele Angliában, 6 - 0-ás kiütéses vereség. 
Az Atletico Madrid hátrányban kényszerült kezdenie a szezont. A nyári átigazolási tilalom miatt, nem volt vásárlás a csapatnál, viszont ez a csapat teljesítményén nem látszik. A szezon kezdete óta nem kapott ki a csapat, a spanyol bajnokságban a második helyen állnak. 

Simeone egy játékosát kénytelen kihagyni sérülés miatt, a középpályás Augusto Fernandez-et. Edzői döntés miatt, még ketten a hiányozhatnak ma este,  Gameiro és Werner.

Az elmúlt meccseken a bajnokságban és a Roma ellen is a két támadós felállás volt jellemző a csapatra. Az Atletico Madrid mindig is a fegyelmezett játékáról volt híres, nem sok gólt rúgnak, de még kevesebbet kapnak. A Griezmann - Vietto kettős elől elég jól "muzsikál". Fernando Torres, az egykori Chelsea játékos a keret tagja, szerintem az edző a kezdő csapatba fogja tenni. A Chelsea taktikát, ha nem is egészen de részeiben, a játékosokon keresztül ismerheti, bár Conte "mester" biztos rákészül a ma estére.

A Madrid az 1 pontjával ma a győzelemre fog hajtani. Idegenben a győzelem vagy a döntetlen elég a nagyobbak ellen, de otthon a győzelem kell a csapatnak. Kevés gólra számítok, nagyon sok taktikával megtűzdelve a játékot.

Atletico Madrid lehetséges kezdő 11 és felállás 4-4-2: Oblak; Juanfran, Savic, Godin, Filipe Luis; Saul, Thomas, Koke, Carrasco; Griezmann, Torres

A Chelsea nagyon jó formában várja és majdnem teljes kerettel lép pályára Madridban. Antonio Conte-nak a középpályás Danny Drinkwater-t kell sérülés miatt kihagynia. David Luiz játszik, hiszen eltiltása nem terjed ki a Bajnokok Ligája mérkőzésekre.

Az idei hazai gólkirály Alvaro Moratának nincs más feladata Madridban, csak az mint a Premier League-ben. Gólt kell szereznie és ezzel győzelemhez juttatni csapatát. Costa és Morata nem is egy lapon említendő csatárok. Utólag mondhatom, Morata megtalálta a Chelseaben és Conte alatt a helyét. Costára visszatérve, ő még nevezve van a BL-ben, mint Chelsea játékos, de nem fog pályára lépni. Eladták a Madridnak és a téli igazolások során a szerződés életbe lép, ezzel végre pont kerül a elhúzódó ügy végére. A csapat védekezése jobb lett és sokkal veszélyesebb támadásokat vezetnek az ellenfelek ellen, Conte alatt. A Madrid ellen nem számítok, "totális" letámadásra. A lépéselőny már megvan a Chelsea-nek, hiszen ő vezeti a csoportot, neki egy esetleges döntetlen idegenben teljesen megfelel. Jól védekező és kontrákra építő játékot képzelek el estére. Kevés gólos, taktikai játékot fogunk látni.

A Chelsea a bajnokságban és persze a csoportban is győzelmet - győzelemre halmoz. Hétvégén a bajnoki mérkőzés nagyon meghatározó lehet a csapatnak. A City ellen fognak pályára lépni, egy estleges City elleni győzelem nagyon sokat "dobna" a csapat morálján. Természetesen a győzelemmel járó három pont is jól fog jönni a United befogására. 

Chelsea lehetséges kezdő 11 és felállás 3-4-3: Courtois; Rudiger, Azplicueta, Luiz; Moses, Kante, Fabregas, Alonso; Pedro, Hazard, Morata

> 1. félidő döntetlen és / vagy Gólszám kevesebb, mint 2,5 @ Odds: 1,95 C' & 1,50  B+'