Hamburger SV - RB Leipzig

X2dupla

vorschau-hamburger-sv-rb-leipzig-600.jpg

Hamburger SV - RB Leipzig

Németország: Bundesliga | 20:30 | PÉNTEK 09/08

A válogatott mérkőzések után, a Bundesliga hétvégi fordulóját a pénteki Hamburg - Leipzig összecsapás nyitja meg. A helyszín: "Volkspark" stadion, Hamburg. A játékvezető, Deniz Aytekin lesz. A 2. forduló után a hazai csapat kettő győzelemmel hat ponttal, a 3. helyen áll a tabellán. Míg a vendégek egy győzelem és egy vereséggel, valamint három ponttal a 7. helyen tanyáznak.
A Hamburg az előző Bundesliga idényben a kiesés ellen küzdött. A nyáron inkább erősítették a keretet, és "megrázták" magukat! A játék támadó jellegű lett a Hamburgnál, ez jól látszódik a felkészülési mérkőzéseknél, valamint az elmúlt bajnoki mérkőzésen. Markus Gisdol edző nincs könnyű helyzetben. Sok hiányzóval kezdte az idényt, ezen kívül még igazolhatott volna értékesebb játékosokat a keretébe. A kezdeti sikerek elmúlhatnak, ha erősebb ellenfelek jönnek egymás után a csapat útjába. 

Nem lép pályára: Ekdal A.(Hátsérülés); Hunt A.(Combsérülés); Mavraj M. (Piros lap- eltiltás); Müller N.(Térdsérülés); Thoelke B.(Sérült)
Valószínűleg nem lép pályára: Kohlert M.(Izomsérülés)

Lehetséges kezdő 11 és felállás Hamburger SV: Christian Mathenia - Dennis Diekmeier, Kyriakos Papadopoulos, Gideon Jung, Rick van Drongelen - Walace, Albin Ekdal - Andre Hahn, Lewis Holtby, Filip Kostic - Bobby Wood . (4-2-3-1)

 

A rossz kezdés után a vendégek hamar talpra álltak,  az azt követő bajnokit megnyerve.  Az előző idényben a második helyen zártak, nagyon szép idényt futva. Egy - két távozó játékos mellett, a nyáron a Leipzig nagyon megerősítette keretét. Sok jó játékost igazoltak, és erre az erősítésre szüksége volt a csapatnak, hiszen Bajnokok Ligája sorozatban is részt vesznek. Már a következő héten a német gárda a francia bajnokot fogadja, és a Monaco-val játszik az első körben.

A német válogatott csatár, Timo Werner tavaly a Leizpig legjobb gólszerzője volt (21 gól - 31 mérkőzésen). Idén az első bajnokin még nem talált be, de a második mérkőzésen már két gólt szerzett. A VB- selejtezők alatt a Cseheknek egy gólt, míg a Norvégoknak már két gólt rúgott. Fogadásoknál a gólt szerez opció kíváló lehet, Timo Werner - bármikor gólt szerez ".

Nem lép pályára: Coltorti F.(Izomsérülés); 
Valószínűleg nem lép pályára: Poulsen Y.(Combsérülés); Sabitzer M.(Vádlisérülés);

Lehetséges kezdő 11 és felállás RB Leipzig: Peter Gulacsi - Lukas Klostermann, Willi Orban, Dayot Upamecano, Marcel Halstenberg - Bruma, Diego Demme, Naby Keita, Emil Forsberg - Jean-Kevin Augustin, Timo Werner . (4-4-2)

A két csapat támadó focit játszik, így a kettejük párharca nem lehet góltalan. A hazai csapat 2 győzelemmel (Köln 1 : 3 Hamburger SV és Hamburger SV 1 : 0 Augsburg) kezdte az idényt, de rengeteg hiányzóval kell számolniuk. A vendégek, a tavalyi második helyezett idén a kezdeti botlás után hamar talpra álltak (RB Leipzig 4 : 1 Freiburg és Schalke 04 2 : 0 RB Leipzig).  A vendégek nagyon megerősítették a keretüket és Timoval ismét a dobó közelébe lesznek. Következő héten elindul a BL, a Leipzig a Monaco-t fogadja. Mindent félretéve a vendégek ma a három pontért jönnek! A hazai csapat biztos küzdeni fog a végsőkig, viszont a vendégek fel fogják őrölni a védelmet. Több gólos mérkőzésre számítok, és vendég győzelemre. A gólváltás szerintem "borítékolható".

> Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám több, mint 2,5 @ Odds: 2,15  B'  (14096 01)

vagy Mind a két csapat rúg gólt @ Odds: 1,65 B+'

Bónusz : Timo Werner gólt szerez a mérkőzésen