PSG - Toulouse

X2dupla

paris_saint-germain.jpg

PSG - Toulouse

Franciaország: Ligue 1 | 21:00 | VASÁRNAP 08/20

A PSG a múltheti győzelem után, igyekszik folytatni a tökéletes kezdését a Ligue 1-ben. Vasárnap este a Toulouse csapatát fogadják a Parc des Princes stadionban. A párizsi csapat a múlt heti bajnokin 0 - 3-as győzelmet aratott a  Guingamp csapata felett, Edinson Cavani, Neymar és a Jordan Ikoko (öngól) góljaik állították be a végeredményt. Eközben a bajnoki forduló másik mérkőzésén a Toulouse szoros 1 - 0-ás hazai győzelmet aratott a Montpellier csapata ellen. Jimmy Durmaz az első játékrész vége előtt büntetőből szerezte a mérkőzés egyetlen gólját.

Paris Saint Germain az átigazolási időszakban, pénzt nem kímélve előbb Alvest majd Neymart is megszerezte és a sajtó már Mbappé leigazolását is vízionálja. A keret tagja Draxler a mai mérkőzésen, de már cikkek jelentek meg, hogy a PSG árulja a kivételes német játékost.  A Francia Szuperkupát megnyerték,  a Monaco csapatát 2 - 1-re győzték le a döntőben.  A csapat az első bajnokin  hazai pályán Amiens együttesét győzték le 2 - 0-ra, ahol a gólokat Cavani és Pastore szerezte. Az első bajnokin még Neymar nem játszhatott, viszont a második meccsen már beállt, méghozzá kezdőként.  Idegenben a Guingamp otthonában 3 - 0-ás győzelmet szeretek a párizsiak. A második bajnokin a PSG uralta a pályát , a labdabirtoklás 75% fölött volt a vendégeknél. Az öngólt kővetően Cavani, majd a meccs vége felé Neymar lőtte az utolsó gólt.
A PSG teljes kerettel és egyetlen hiányzóval áll fel Toulouse ellen, Lucas még mindig sérült ő kénytelen lesz kihagyni a mai mérkőzést.

Toulouse a tavalyi szezon középmezőnyéhez tartozott. Felkészülési mérkőzései inkább csak tapogatózásoknak felelnek meg. Az első bajnoki meccsüket a tavalyi bajnok ellen kellett idegenben lejátszaniuk. Idegenben vezetést szerezve meglepték a Monaco-t, de a félidő végére már az eredményjelző 1 - 1-et mutatott. A második félidőben a vendégek megint vezetést szereztek, de ezek után a Monaco egy "fokozattal" feljebb kapcsolt. A végére 3 - 2-re kikapott a Toulouse, azonban a bajnokság második meccsén hazai pályán visszavágott a múlt heti eredményekért.  Egy nagyon szoros 1 - 0-ás otthoni győzelmet arattak Montpellier csapata ellen a múlt hétvégén, Jimmy Durmaz büntetőjének köszönhetően. 

Max Gradel a PSG ellen debütálhat, miután a Bournemouth csapatától kölcsönbe érkezett. Ola Toivonen a Montpellier ellen már a kezdőben volt, a tavalyi gólvágó az első meccsen még nem játszott. Ma viszont a kezdőben lesz, igaz Martin Braithwaite a Toulouse a tavalyi év legjobb góltermelője már egy angol klubnál játszik. Pótlására érkezett  Yaya Sanogo és Corentin Jean a két fiatal csatár. Andy Delort a kezdő 11-ben középső csatárként biztos megneheziti majd a PSG védelmének a dolgát, a Monaco ellen már szerzett gólt az első meccsen.

Michelen Clement, Steeve Yago és Steven Fortes játéka kérdéses lehet, a PSG ellen. Issa Diop szintén nem játszik ismétlődő sérülés miatt. 

 Paris Saint Germain                                                   Toulouse 

paris_saint-germain_2.JPG
A hazai győzelem ilyen kerettel szinte biztos, viszont az előző idényben a Toulouse hazai pályán 2 - 0-ra legyőzte a PSG-t, valamint idegenben 0 - 0-ás döntetlent értek el. A párizsi gárda 2 - 3 gól simán lőhet a vendégeknek, de a Toulouse biztos nagyon zártan fog védekezni. A vendégek a rengeteg védekezés mellett, egy egy kontra támadásra fognak játszani. A hazai csapat 3 - 0-val már a tabella élére ugorhat, és ezzel a 3 pontot is bezsebelhetik. Tippem : 2 - 0 vagy 3 - 0 a hazai csapatnak. De lehet a vendégek találnak egy gólt, miután a párizsi csapat biztos vezetés mellett "bealszik". 

> Hazai győzelem és Gólszám kevesebb, mint 4,5 @ Odds: 1,75 B'

Bónusz: Edinson Cavani gól szerez a meccsen