Juventus - Lazio

Olasz Szuperkupa

supercoppa-italiana-juventus-lazio-logo.jpg

Olasz Szuperkupa Döntő

Vasárnap, 20:45

Olasz Szuperkupa két részvevője, a bajnokság győztese és az olasz kupa győztese. Ebben az esetben a 2016/17 idényben a Juventus mind a két serleget elhódította. A Lazio a kupában második lett, ma szintén ő fog megküzdeni a Juventus együttesével, a Szuperkupáért.

JUVENTUS CSAPAT HÍREK

Nem fog pályára lépni Marko Pjaca és Lorenzo Rosseti. A nyári igazolási időszakban sok jó játékos elment a csapattól, de ezek pótlása megtörtént. A Bajnok Ligája vereség után, a csapat felkészülései felemásra sikerültek. Leonardo Bonucci a Milánhoz, Dani Alves a PSG-hez igazolt, nélkülük a Allegrinek át kell szerveznie a védelmet. A két nagyon gólerős játékosa, ma minden bizonnyal gól akarnak szerezni, Gonzalo Higuain és Paolo Dybala. Paolo Dybala - megkapja a 10. számú mezt ettől az idénytől!

LAZIO CSAPAT HÍREK

A védő Stefan Radu várhatóan kihagyja ezt az összecsapást, valamint a szélső Felipe Anderson is. A 2016/17 bajnoki idény végét nagyon elrontotta a Lazio. Az utolsó három bajnokit elvesztették, így az 5. helyen végeztek. Az új idény még nehezebb lesz, de a nyáron több játékos is érkezett erősítésként a csapathoz. A felkészülési mérkőzéseit megnyerte a Lazio. Nagyon kecsegtető előjelek a csapat számára a jó felkészülési időszak. Ciro Immobile és Sergej Milinkovic-Savic  köszönhetően elég támadó ereje lesz a csapatnak ahhoz, hogy potenciálisan Juventus védelemnek problémát okozzon.

Egymás elleni meccsek: JUVENTUS - LAZIO
2017.05.17 COP Juventus Lazio 2 : 0
2017.01.22 SA Juventus Lazio 2 : 0
2016.08.27 SA Lazio Juventus 0 : 1

 

Ötletadó tippem > Hazai győzelem @ Odds: 1,80  B'

Tippem: Juventus 1 - 0  Lazio & Juventus 2 - 0 Lazio

Gonzalo Higuain gólt lő