Barcelona - Real Madrid

Spanyol Szuperkupa 1. mérkőzés

barcelona.jpg
Spanyol Szuperkupa Döntő1. mérkőzés
Vasárnap, 22:00
Helyszín: Camp Nou, Barcelona

Spanyolországban a Szuperkupa döntő oda-visszavágós összecsapás. Ezzel mind a két fél számára előnyösebb feltételek adódnak, valamint a bevételek is jóval többek két mérkőzés alatt. Vasárnap este, Barcelonában csapnak össze elsőként, a visszavágó viszont jövő szerdán lesz Madridban.

A Spanyol Szuperkupa első mérkőzésére készül a házigazda Barcelona, ellenfele a Real Madrid lesz, ma este tízkor a Camp Nouban. A sztár csapatnak most Neymar nélkül kell bizonyítania, miután a brazil csoda elszerződött a PSG-hez. Ráadásul alig több mint két hónapja új vezetőedzőt kapott a Barca Ernesto Valverde személyében, aki a Bilbaótól érkezett.

Egymás elleni meccsek: BARCELONA - REAL MADRID
2017.07.30. ICC Real Madrid Barcelona 2 : 3
2017.04.23. LL Real Madrid Barcelona 2 : 3
2016.12.03. LL Barcelona Real Madrid 1 : 1

A múlt hónapban Miamiban, az ottani barátságos mérkőzésen sikerült megverniük a Realt a Barcelonának, 3 - 2-re győzték le nagy riválisukat a "katalánok".

A csapatok keretei 

Real Madrid

Navas, Casilla and Luca; Carvajal, Ramos, Varane, Nacho, Marcelo, Theo; Kroos, Casemiro, Asensio, Isco, Kovacic, Ceballos; Cristiano Ronaldo, Bale, Benzema, Lucas Vázquez

Barcelona

Ter Stegen, Cillessen, Nélson Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Den is Suárez, Andrés Iniesta, Suárez, Messi, Mascherano, Deulofeu, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, Aleix Vidal and Umtiti

A madridi csapat vezetőedzője, a frissen hosszabbított Zinedine Zidane magabiztosan nyilatkozik annak ellenére, hogy aduászuk, a horvát Luka Modrić egy három évvel ezelőtti eltiltás miatt nem játszhat ma este. Ennek eredményeként Isco kezdő lehet ma este a Barcelona ellen. Máskülönben, ha nem Isco kezd, akkor Bale, Benzema és Cristiano Ronaldo kezdő várható.

Egy biztos , a Barcelona legutóbbi találkozások alkalmával felülkerekedett a Real csapatán. Viszont a Real Madrid teljese kerettel érkezett (Luka kivétel). A UEFA Szuperkupa döntőt 2 - 1-re megnyerte a Manchester United ellen. Felkészül a Madrid és bizonyítani akar a Barcelonának, legalább egy döntetlen biztos elérne a visszavágóra. Bár egy esetleges Real Madrid győzelem se kizárt, főleg úgy, hogy Neymart még nem pótolta a Barcelona.

Ötletadó tippem > Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) és Mindkét csapat szerez gólt @ Odds: 1,30 és 1,30 B'

- sajnos alacsonyak az oddsok ezért: Több, mint 3,5 (Gólszám 3,5) ez jó lehet :)

Tippem: Barcelona 2 - 3 Real Madrid & Barcelona 2 - 2  Real Madrid

+ Cristiano Ronaldo gólt lő