Monaco - Toulouse

X2dupla

toulouse-vs-as-monaco.png

Monaco - Toulouse

Franciaország: Ligue 1 | 20:45 | PÉNTEK 08/04

Leonardo Jardim a tavalyi sikereket folytatva, ebben az évben is sikert sikerre szeretne halmozni. Szeretné folytatni a csapat eddig fejlődését. A "Monaco" legnagyobb fegyvere más csapatokkal szemben, hogy a tehetségeket felkutatja és "csiszolatlan gyémántból" klasszis futballistát nevel ki. Sajnos nyáron távoztak a csapattól: Tiemoue Bakayoko, Bernardo Silva és Benjamin Mendy. Az sajtós pletykák ellenére Thomas Lemar és Kylien Mbappe a csapat tagja maradt. Több játékost is vett már a csapat, ezek közül kiemelkedő Terence Kongolo védő és a lenyűgöző középpályás Youri Tielemans. Gabriel Boschilla, sajnos térdsérülés miatt nem bevethető, a mai szezonnyitó mérkőzésen.

A figyelem az ifjú "titánra" Kylien Mbappe-ra fog majd összpontosulni idén is. A fiatal játékos a Monaco csapatával az egyik legfontosabb idei céljuk a bajnoki cím megvédése lesz a többi cél mellett. Az előző idény kimagasló teljesítményét, ha ebben az új szezonban is folytatni tudja, nem lesz előtte akadály. Remélhetőleg még a nyáron nem csábítja el másik csapat, a Monaco együttesétől. 

Sajnos a  múlthéten megrendezett  Szuperkupa döntőt elvesztették. A Monaco 2 - 1 -es vezetést követően kikapott a PSG csapatától. Hazai pályán a Monaco nagyon erős és ez látszott az év eleji előző idényben a Tolouse ellen. Áprilisban 3 - 1 -re győzött a Monaco hazai pályán.

 

Pascal Dupraz a csapat edzője második szezonját kezdi a Toulousenál. Az előző idényben a csapat a középmezőnyben végzett. Cél a jobb helyezés és sikeresebb idény, mint az előző. A nyári átigazolási időszakban elvesztette, csatárát Martin Braithwaite és középpályását Oscar Trejo-t, miközben a védelem megerősítésére két kisebb  francia csapattól rutinos védőket hoztak, Steven Fortes-et és Yannick Cahuzac-t. A távozó csatár helyére nem egy, hanem azonnal két nagyon ígéretes csatárt szerzettek, a szabadon igazolható Yaya Sanogo-t az Arsenaltól és egykori monacói csatárt Corentin Jean 3,5 millió euróért.

Yaya Sanogo az eddigi csapatinál nem tudott igazán kibontakozni, például az Arsenal-nál két idény alatt csak 10 gólig jutott. A 24 éves támadónak itt a lehetőség, hogy megmutathassa mit tud. Az előre tolt középső támadós játékkal a Tolouse csapatába biztos megtalálja a helyét. Issa Diop védő, biztos nem lehet ott a mai mérkőzésen, még az előző szezonban sérült meg, azóta se épült még fel.

A felkészülési mérkőzések a Toulouse számára inkább a taktika gyakorlásával teltek, valamint az új játékosok beilleszkedése is fontos volt a kezdés előtt. Az eredmények kiegyensúlyozott képet mutatnak, van mit javítani, de jó úton halad a csapat.

A Monaco nyári eligazolás ellenére is nagyon erős és bajnokesélyes csapat. A forduló első mérkőzése számukra, mint az előző szezon bajnokaként igen fontos és kiemelkedő mérkőzés. A Toulouse nem fogja könnyen adni a "bőrét", a csapattól elvárható a szépítő gól. 
Hazai győzelem és Gólszám több, mint 2,5 @ Odds: 1,75  B'
Bónusz: 
> 28353   Monaco - Toulouse   05  @ 3.80 C+'
Pontos végeredmények - Monaco 2:1, 3:1, 4:1

> 16297  Monaco - Toulouse   01  @ 2.35 C+'
Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5 - Igen és több, mint 2,5