Bray Wanderers- Finn Harps

bray_wanderers-_finn_harps.jpg

Bray Wanderers- Finn Harps

Írország: Premier Division | 20:45 | PÉNTEK 07/28

Ha péntek akkor, Ír bajnokság. Este két elég hullámzó teljesítményt nyújtó csap össze, a Bray Wanderers otthonában. A legutóbbi három mérkőzést elvesztették az otthoniak. Annak ellenére, hogy rossz formában vannak Bray legtöbbször otthon tartotta a három pontot. Nem lesz hiányzó a hazai gárdánál, esélyes lesz a "feltámadásra" a csapat. Jason Marks a legutóbbi két otthoni rangadón nem okozott maradandót.  Így kezdőben biztos helyett kap Anthony Flood, a Derry Citty elleni otthoni győzelemnél igencsak kivette a részét.

Gary McCabere, a házi gólkirályra ma nagyon számítanak a csapatnál. A múltheti vereségnél a szépítő gólt ő lőtte. Igaz, ez kevés volt a győzelemhez. St Patrick Athletic 3 - 1-re legyőzte Bray Wanderers, a 23. fordulóban. Három mérkőzés óta nyeretlenek, viszont ma itt a lehetőség a csapat előtt a javításra.

Ma biztos pályára lép a vendégeknél az új szerzemény, a francia Ibrahim Keitát. Pár héttel ezelőtt szerződtették a fiatal csatárt, a Doxa Proskyniton nevű görög csapattól vették meg. Az első meccsen még padozott, a másodikon nem talált be az ellenfél kapujába. A mai mérkőzésen remélhetőleg, már ontani fogja a gólokat az ifjú csatár. A vendégek edzőjének nincs könnyű dolga. A kezdők között nem lesz az eddigi csatára Danny Morrissey, helyett az új szerzemény áll majd be. Winger Paddy McCourt és szintén kihagyta eltiltás miatt a Bray elleni küzdelmet. Egy rutinos középpályást kell majd pótolni a vendég oldalon. 
Finn Harps csatár poszton nem a legszerencsésebb. Az új szerzeménynek még bele kell rázódnia a bajnokságban. Az eddigi veterán csatár, pedig sérült. Nemrég Ciaran O'Connor gólvágó is távozott a csapattól - a Bohemiansba. A legutóbbi meccsüket elvesztették,  a Derry City ellen. De az azt megelőző két mérkőzést megnyerték, mind idegenben, mind otthon. Idegenben 2 - 0 -ra verték meg a Droghedat. 

Az elmúlt egymás elleni három mérkőzésükön több, mint 2 gól született, mérkőzésenként. Hazai pályán a Bray eddig otthon tartotta a három pontot a Finn ellen.

> Bray győzelme @ 2.00 C vagy / és Gólszám - Több, mint 2,5 @ 1,75 B