Hajnali FOCIŐRÜLET!

foci_1.JPG

         ÉSZAK- ÉS KÖZÉP-AMERIKA: Gold Cup - Play Off
03:30
 
USA
-
Jamaika
ÉSZAK- ÉS KÖZÉP-AMERIKA: Bajnokok Nemzetközi Kupája
01:30
 
Barcelona
-
Manchester United
02:30
 
PSG
-
Juventus
05:00
 
Manchester City
-
Real Madrid

 

USA - Jamaika

Helyszín: Levi's Stadium (Santa Clara)

usa_today_8727464_0-768x512.jpg

7ae351b83f887327ba8cd81ecde7c358.png

USA csoport első, Jamaika csoport második volt a a csoportkörök után. 2015-ben Jamaika Mexikó ellen bukta el a döntőt. Ezzel ő második lett akkor. 2013-ban USA volt a GOLD CUP győztese. 

USA 

Clint Dempsey, Jozy Altidore, Darlington Nagbe és Michael Bradley fontos szerepet játszottak eddigi mérkőzéseken. Mindannyian kulcsfontosságúak voltak, a csapat játékában. A döntőben hasonló vagy jobb kiemelkedő teljesítményt kell nyújtaniuk. 

JAMAICA

A jamaicaiak a döntőre teljes kerettel állnak ki, nincs sérült a csapatban. Romario Williams és Darren Mattocks eddig vállukon vitték a csapatot. A döntőben se lesz másképp, mindent belefog adni a csapat és a két játékos. Az előző kupán elszenvedett vereségből tanulva.

Tippem a mérkőzésre: mind a két csapat szerintem betalál egymás hálójába. USA hazai pályákon mindig szerzett egy két gól. Jamaika a legrosszabb helyzetből is képes gólt rúgni ellenfelének. USA papírforma győzelmet arathat, bár szerintem Jamaika nem adja magát könnyen. 2007-tól (2009,2011,2013,2015) egyszer volt csa a döntők sorában ami nem volt 2,5 gól felett. 

Tippem: USA 2 - 1 Jamaika

Mindkét csapat szerez gólt @ Odds: 2,60
Gólszám - Több, mint 2,5 @ Odds: 2,35

A nyári átigazolások közepette és a bajnokságok kezdete előtt ez a kupa, a labdarúgást népszerűsíti világ szerte. Felkészülési és megmérettetési mérkőzéseket játszanak egymás ellen a "bajnokok". A csapatok ezen kupa alkalmával próbálják ki újonnan szerzett játékosaikat, valamint új formációkat, még a bajnokság kezdete előtt! Hiányzók alig lehetnek, a csapatoknál. Lehetnek azonban elhúzódó sérültek, vagy szabadság miatt távollevő játékos, akik nem lépnek a kupán pályára.

barca_mu.JPG

 Barcelona - Manchester United

BARCELONA 
Marc-Andre Ter Stegen és az új Nelson Semedo kapusok nem jöttek el a tornára (pihenőt kaptak). Luis Suarez, Lionel Messi és Neymar halálos triója ott lesz a kezdőben, valamint Andres Iniesta és Gerard Pique mellett. Új szerzemények Gerard Deulofeu és Marlon már a tornán vannak, lehetséges játékuk is. Eddig a Juventus ellen arattak győzelmet. 
MANCHESTER UNITED 
Romelu Lukaku várhatóan Marcus Rashfordot váltja elől a kezdőben. Paul Pogba, Victor Lindelof, Henrikh Mkhitaryan és Ander Herrera, pedig a kezdő 11-ben lesznek. Erősebb kerettel kezd a portugál edző. A mérlegük eddig 2 győzelem. Cityt 2 - 0 -ra verték, a Real Madridot 1 - 1 után büntetővel. 

Tippem : Barcelona 3 - 2 Manchester United

Mindkét csapat szerez gólt @ Odds: / később
Gólszám - Több, mint 3,5 @ Odds: 2,15

psg_ju.JPG

PSG - Juventus

PSG 
Szergej Aurier, Hatem Ben Arfa és Grzegorz Krychowiak nincsenek a kerettel, átigazolási problémák vannak (mennek - maradnak). Julian Draxler hosszabb szünetet tart a Konföderációs Kupa után. Dani Alves és Yuri Berchiche azonban már a csapattal készül a mérkőzésre. Eddig egy győzelem és egy vereség a mérlegük.  1 - 1 es döntetlen a Roma felett, amit büntetőkkel megnyertek. Majd egy vereség a Tottenhamtől.
JUVENTUS 
Douglas Costa és Rodrigo Bentacur az új szerzemények, már a nagyokkal edzettek és készültek a mérkőzésre a PSG ellen. Gianluigi Buffon, Barzagli Andrea, Giorgio Chiellini, Miralem Pjanic és Gonzalo Higuain a csapat erősségei lesznek ezen az összecsapáson. Igaz, egy két távozó játékos is volta nyáron.... Egy meccset játszottak eddig a tornán. A Barcelona csapatától kaptak ki 2 - 1 -re.

Tippem: PSG 1 - 2 Juventus

Mindkét csapat szerez gólt @ Odds: / később
Gólszám - Több, mint 2,5 @ Odds: 1,60
Juventus (1X2) Odds: 2,15

mc_rm.JPG

Manchester City - Real Madrid

MANCHESTER CITY 
A Manchester City új játékosai: Ederson, Kyle Walker és Danilo az Egyesült Államokba utaztak, hogy együtt készüljenek fel csapattal a bajnokságra, az idényre. Bernardo Silva a Konföderációs Kupán való részvétele miatt az edzőtől extra szabit kapott. Sergio Aguero, David Silva, Gabriel Jesus és Kevin de Bruyne is a régi csapat magja mindent elkövet majd, hogy a csapatuk nyerjen. Eddig egy meccset játszottak a tornán. A városi riválistól kaptak ki, 2 - 0-ra a United legyőzte őket. 
REAL MADRID
Real Madrid Ronaldo nélkül kezdték meg a felkészülési időszakot, miután pihenőt kapott a Konföderációs Kupában való részvételért. Távozott a nyári átigazolások alatt James Rodriguez, Danilo és Alvaro Morata. A Theo Hernandez az egyetlen új szerzemény, ő csatlakozott a csapathoz, valószínűleg pályára is lép.Karim Benzema, Gareth Bale és Sergio Ramos a csapat lelke most. Egy vereség a Manchester United ellen eddigi mérlegük. 1 - 1 -es döntetlent követően, büntetőkkel kaptak ki. City ellen már "Blama" lenne!

Tippem: Manchester City 1 - 3 Real Madrid

Gólszám - Több, mint 3,5 @ Odds: 1,95
Real Madrid (1X2) Odds: 1,90