Finn Harps - Derry City

Írország: Premier Division

finn_h.jpg

Finn Harps - Derry City

Helyszín: Finn Park (Ballybofey)

A 8. helyen álló Finn Harps fogadja a 4. Derry City-t. A két csapat már találkozott ebben az idényben, a 9. forduló alkalmával a Derry 2 - 0 -ra kikapott a otthon a Harps csapatától. A két csapat több gólos mérkőzéseket játszottak egymással az elmúlt összecsapások alkalmával. Ma este a két csapat szintén egymásnak fog "feszülni". 
A Derry 1 ponttal van lemaradva az EL érő bajnoki helytől. Nekik az idegenben szerzett 1 pont is nagyon számít. Pár héttel ezelőtt az Európa Liga ezen idényében, a selejtezők alkalmával kiestek a Midtylland ellen. Nagyon csúnya 10 - 2 -es összesítéssel a dániai csapat jutott tovább. Az elmúlt 5 bajnoki mérkőzésből mindösszesen két mérkőzést tudtak megnyerni, a többit elvesztették. Múlthéten a Bohemians otthonában nyertek 1 - 0 -ra. Az Európa Ligás kudarc után a három mérkőzésből, kettőt tudtak megnyerni. Talán a csapat is túltette magát az elszenvedett nagyarányú vereségen és tovább lépett, az idei célok felé. 
A hazai csapat a tabella alsó részén helyezkedik el, a 24 pontjával. Az előző idényben a 10.helyen végeztek, ami még nem kieső, illetve nem osztályozó volt. Ezzel szemben a Derry a 3. helyen zárt. A legjobb góllövők ma biztos pályára lépnek, de a bajnokság csatárait elnézve, ez a teljesítmény harmatgyenge. 4 gólos támadóval nem sok esély van a jobb helyezés megszerzésére. Az elmúlt 5 bajnoki mérkőzésből, két meccset elvesztettek, kettőt megnyertek és egy mérkőzés döntetlenre végződött. Az utolsó két meccsüket idegenben, és otthon is megnyerték. A Bohemians otthon 2 - 1 -re győzték le, igaz a Bohemians a 7. helyen 2 ponttal előttük áll a tabellán. A másik csapat a Drogheda, de ők az idény legrosszabb csapata.
 
Meg nemerősített lapértesülések szerint, a vendégeknél egy középpályás nem tudd pályára lépni ma este. Hazai oldalon viszont egy csatár és egy középpályás nem vehet részt, a ma esti összecsapásban.


Mindkét csapat szerez gólt @ Odds: 2,00  B' értékelésű tippem

Gólszám - Több, mint 2,5 @ Odds: 2,10  C' értékelésű tippem

8e236195f86a32cdc8d60277202fafca.png