Real Madrid - Manchester United

Bajnokok Nemzetközi Kupája

rema_mu.jpg

Real Madrid - Manchester United

Észak- és Közép-Amerika: Bajnokok Nemzetközi Kupája

Európa sztárcsapatai közül számos együttes a Bajnokok Nemzetközi Kupájának keretein belül készül a nemsokára rajtoló új szezonra. Három helyszínen játszódnak a mérkőzések. Egyesült Államok, Kína, Szingapúr. Július 18. - tól 30.-ig zajlanak az összecsapások. Kínában már elkezdődtek, az Egyesült Államokban július 19.-én.

Dátum Mérkőzés Helyi / EU idő Helyszín
Júl. 23. Real Madrid vs Man Utd 15:00 / 23:00 Levi's Stadium, Santa Clara

unspecified-5-650x341.jpg

Real Madrid  

A Bajnok Nemzetközi Kupán idén elsőként lép pályára a spanyol klasszis Real Madrid. A nyári átigazolási időszakban a csapat elég sok játékostól megvált. Nézzük meg, kik ezek a játékosok. Két játékos érkezett a "királyi" gárdához. Theo Hernández balhátvéd 19 éves, az Atlético Madrid csapatától szerződtették. Dani Ceballos középpályás 20 éves, ő a Real Betistől vették meg. Zinédine Zidane eddig 2 játékost vett, de a nyár végéig még biztos igazolni fog. 

A távozók listája igen hosszú lett ezen a nyáron. Vannak akiket eladtak és vannak akik kölcsönbe szerepelnek új csapatuknál. Álvaro Morata a Chelseahez igazolt, James Rodríguez a Bayern München csapatát erősíti ezután, Mariano Díaz az Olympique Lyonhoz került, Diego Llorente a spanyol Real Sociedadba ment, Burgui az Alavésé lett, Pepe elment a török Besiktas csapatához és végül Fábio Coentrão a Sporting CP csapatánál kezdi meg az idényt.

Zinedine Zidane több játékosa még nem áll a rendelkezésére. Hiányoznak az U21-es Európa-bajnokságban játszott játékosok : Marco Asenjo, Jesus Vallejo és Marcos Llorente. Cristiano Ronaldo Konföderációs Kupában Portugália színeiben játszott, ezért még pihenőjét tölti. Sergio Ramos, hosszabb szabadságot kapott az edzőtől.
Karim Benzema, lehet a Real Madrid legjobbja a kupán. Rengeteg pletyka fordult meg körülötte az elmúlt idény alatt. Nem is ment neki úgy a játék, ahogy azt szerette volna, de itt a lehetőség mindennemű negatív dolog, pletyka szertefoszlására.

Real Madrid a legutolsó 5 mérkőzéséből, négyet megnyert és egyet elvesztett. A Madrid megnyerte a spanyol bajnokságot és a Bajnokok Ligáját! A Juventus csapatát verték meg 4 - 1 -re a döntőben. Aznap minden összejött a "királyi" gárdának, viszont a Juventusnak semmi. Június 3.-án volt a döntő és sajnos azóta a csapatnak egy felkészülési mérkőzése se volt. Az utolsó meccs óta, elég sok távozó volt a csapatnál, valamint a sok távollévő játékos elégé megnehezítheti a csapat eredményességét. 

Real Madrid lehetséges kezdő 11 és várható felállás : 4-3-3

Navas; Carvajal, Varane, Nacho, Theo; Kroos, Kovacic, Modric; Benzema, Bale, Vasquez  

Manchester United

Egy mérkőzésen már túl van José Mourinho csapata, a Manchester City csapatát verték meg 2 - 0-ra. A United az első félidőben uralta a pályát. Az gyors letámadások és a City hibái eredményezték a félidei vezetést. Romelu Lukaku szerezte az első gólt, ezzel bizonyítva, hogy jó vétel volt a csapatnak. 

Jose Mourinho támadója Romelu Lukaku és Victor Lindelof védője, mind a ketten idei szerzemények. Ahogy az első mérkőzésen a City ellen, a kezdőben lesz a két új játékos. Marcos Rojo, Luke Shaw és Ashley Young sajnos sérültek és jó ideig azok is lesznek. Wayne Rooney távozása nem rázta meg a United csapatát, viszont Rooneynak, lehet pont ez kellett. Részletesebb igazolási listát egy korábbi elemzésben, már leírtam. (City vs. United)

A Manchester United legutolsó öt mérkőzését megnyerte. A Crystal Palace ellen 2 - 0-ra nyertek, ez volt a bajnoki szezon utolsó találkozója, majd az Ajax elleni Európa Liga döntőjét szintén 2 - 0 -ra győztek, ezzel begyűjtve a TRÓFEÁT.  Két barátságos mérkőzést játszottak a Bajnokok Nemzetközi Kupája előtt. Megverték a LA Galaxy (2-5) és a Real Salt Lake (1-2) csapatokat. Végül a Manchester City-t győzték le 2 - 0-ra.

 

Tippem a mérkőzésre: Real Madrid 1 - 2(3) Manchester United

Gólszám - Több, mint 2,5 @ Odds: 1,60  A' értékelésű tippem
Mind a két csapat szerez gólt @ Odds: / később   B' értékelésű tippem

Manchester United győzelem (Hendikep 0:1) @ Odds: 1,55  B' értékelésű tippem

Manchester United győzelem @ Odds: 2,80  C' értékelésű tippem

+ fogadási opciók (külföldi fogadó irodánál)

Vendég csapat gólszám- Több, mint 1,5 @ Odds: / később  C' értékelésű tippem

Karim Benzema bármikor gólt szerez @ Odds: / később  C' értékelésű tippem

Romelu Lukaku bármikor gólt szerez @ Odds: / később  C' értékelésű tippem