St. Patricks - Derry City

ÍRORSZÁG: Premier Division

St. Patricks - Derry City

Írország: Premier Division | 20:45 | PÉNTEK 07/14

Dublinba a Richmond parkban rendezik meg a 22. forduló, St. Patricks és Derry City összecsapását. Az előző fordulóban a Derry odahaza fogadta Sligo Rovers-t, mely 4 - 0 -ra győzött. Ez a győzelem nagyon kellett a csapatnak, az azt megelőző Európa Ligás Midtjylland csapata által elszenvedett csúfos vereség miatt. Az Európa Ligából kiestek 10 - 2 összesítéssel. St. Patricks a tabella utolsó előtti helyén áll. ez a szezon eddig nagyon rosszul alakul számukra. 21 mérkőzésből mindösszesen 3 mérkőzést tudtak megnyerni. A legrosszabb hazai mérleggel rendelkeznek! Múlthéten idegenben játszottak. Cork City otthonában kaptak ki 1 - 0 -ra. 

A vendégeknél (Derry City) a csapat egyik legjobbja Barry McNamee nem talált be a Sligo ellen. Ma biztosan mindent megtesz, hogy a házi gólkirályi cím az övé maradjon. A csapatformája, leszámítva az Európai mérkőzéseket, elég hullámzó. Öt bajnoki mérkőzésből két meccset megnyertek, kettőt elveszettetek és egy mérkőzés döntetlen lett. Derry  City a 22 : 33 gólarány mellett, az 5. helyen áll, kettő pontra az Európa Liga selejtezőt érő helytől. A hazai csapat fiatal 22 éves kapusa Conor O'Malley az idényben elég rossz formában. Volt  van, melyet a 22 : 34 -es gólarány jól tükrözi. Minél hamarabb össze kell szednie magát és fel kell nőnie a feladathoz, mert így a csapat ki fog esni. Akire a hazai csapat támaszkodhat az a középpályás Conan Byrne aki 5 gólnál tart az idényben, valamint Kurtis Byrne aki csatárként szintén 5 gólnál tart ebben az idényben. 
Derry Citynél nincs hiányzó, a hazai csapatnál egy középpályás hiányzik csak a keretből, de nem számottevő. Ebben az idényben a 11. fordulóban találkozott a két csapat egymással. A Derry City otthon fogadta akkor a St. Patricks csapatát. 2 : 2 -es döntetlennel ért véget a mérkőzés akkor. A mai találkozón, a Derry jobb formája érvényesülni fog a pályán. A hazai közönség előtt és az előző meccset figyelembe véve. Mind a két csapat be fog találni egymás kapujába, de a mérkőzést a vendégek nyerhetik meg.

> Derry City győzelme @ 2.20 B vagy / és Gólszám - Több, mint 2,5 @ 1,70 B+