New York City - Minnesota

MLS - Észak-amerikai labdarúgó-bajnokság

New York City

 New York City   -   Minnesota

Helyszín: Yankee Stadion (New York)  / Kezdés : 2017.06.30. 01:30

Péntek hajnalban kelet és nyugat csap össze. New York a keleti tabellán 3. helyen áll. Az elmúlt 3 mérkőzést megnyerte. A hazai mérlegük jó. A csapat olyan nagy nevekkel büszkélkedhet, mint Pirlo, vagy David Villa. Mellettük a fiatalok elég jól kiegészítik az idősebb tapasztaltabb játékos állományt. Jack Harrison az előző mérkőzésen gólt szerzett a városi rangadón. Maxi Moralez (középpályás) valószínűleg nem, a csatár Khiry Shelton viszont nem léphet pályára holnap hajnalban. Míg Ronald Matarrita a védők közé visszatérhet. Sean Johnson kapus szintén nem lép pályára, válogatott szereplés miatt. Minnesota a nyugati konferencia alján helyezkedik el (9.). Az elmúlt 5 meccséből csak kettőt tudott megnyerni, azt is otthon. Idegenbeli mérlegük nagyon pocsék. 9:23 gólátlag mellett,még nem nyertek egy meccset se. Nem játszhat péntek hajnalban a középpályás Bernardo Anort. A védekezés "gerincét" alkotó játékosok hiányozni fognak a Minnesota védelméből! Thomas de Villardi, Joseph Greenspan, Marc Burch, Vadim Demidov, Brent Kallman, séülése miatt a csatár Abu Danladi szintén kihagyja a mérkőzést.

A meggyengült védelemmel felálló Minnesota. Aki idegenben még nyerni se tudott, nagyon meg fog küzdeni, a otthon "brillírozó" New York támadó sorra ellen! Hazai győzelmet várok sok góllal. Tippem 2-1 vagy 3-1 a hazai csapatnak!


Képtalálat a következőre: „new york city - minnesota predictions”New York City FC győzelme és Mindkét csapat szerez gólt @  Odds: 2,30   B+' 

 

Többi tippem a mérkőzésre (bár oddsok alacsonyak)

New York City FC győzelme @ Odds: 1,25
 
Gólszám Több, mint 2,5 @ Odds: 1,35
 
Mindkét csapat szerez gólt @ Odds: 1,60