Toronto FC - New England Revolution

Észak-amerikai labdarúgó-bajnokság : MLS

Képtalálat a következőre: „TORONTO FC VS NEW ENGLAND REVOLUTION”

Toronto FC - New England Revolution

Toronto FC

Ezen a héten a csapat már játszott egy igen fontos mérkőzést. 2 napja a "kanadai" döntőnek az első mérkőzését játszották a Montreal ellen. A kanadai Championship címéért küzd a két kanadai csapat, és  a Toronto igencsak esélyes a cím megnyerésére.

De európai idő szerint szombat hajnalban az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban játszik a New England ellen. A keleti konferencia első helyén áll 32 ponttal. 8-ból, 6-ot megnyert és 2 döntetlent ért el a csapat. Eddig veretlen hazai mérleggel, legjobb formájában várja ellenfelét a Toronto.

  • Felfüggesztett: Michael Bradley (sárga lap)  
  • Válogatott szereplés:  -
  • Sérültek: Nick Hagglund, Tosaint Ricketts.

Lehetséges kezdő 11 és felállás (3-5-2): Alex Bono - Justin Morrow, Jason Hernandez, Oyvind Alseth - Tsubasa Endoh, Benoit Cheyrou, Victor Vazquez, Jay Chapman, Armando Cooper - Sebastian Giovinco, Jordan Hamilton

New England Revolution

A legutóbbi bajnokin odahaza kapott ki a Chicago csapatától 2-1-re. 16 lejátszott meccs utána keleti konferencia 8 helyén állnak. Idegenben 8 meccsből egyszer sem tudtak nyerni! Nagyon rossz idegenbeli mérlegük a tabellán a legrosszabb. 

Az elmúlt 5 bajnoki mérkőzésből 2 tudtak csak megnyerni. Az egyik nyert meccset a Toronto ellen játszották. 3 hete odahaza 3-0 verte meg a kanadai csapatot.

  • Felfüggesztett: Nincs
  • Válogatott szereplés:  -
  • Sérültek:  Xavier Kouassi; Talán pályára lép - Daigo Kobayashi.

Lehetséges kezdő 11 és felállás (4-2-3-1): Cody Cropper - Andrew Farrell, Benjamin Angoua, Antonio Mlinar Delamea, Chris Tierney - Gershon Koffie, Scott Caldwell - Lee Nguyen, Kelyn Rowe, Diego Fagundez - Juan Agudelo

 Összefoglaló ( jóslatom)

Egymás ellen a két csapat legutóbbi két bajnoki mérkőzése: New England Revolution - Toronto FC  3 : 0. Az előző idényben Toronto FC - New England Revolution 4 : 1 otthon győzedelmeskedett.

De 3 hete egy ilyen jó formában lévő csapatot, hogy tudtak idegenben kikapni. Egyszerű a magyarázat pár nappal előtte a kanadai elődöntő 2. meccsét játszották Toronto otthonában. Ott a csapat 100% és még egy kicsit nyújtva, bejutott a döntőbe. Viszont pár napra rá a legtöbb játékos pihent a nagy meccs után. A MLS keleti konferenciáját úgy is vezető Toronto akkor kikapott idegenben a New England otthonában.

Szombat hajnalban a Toronto egy sokgólos meccsen begyűjti a 3 pontot. Tippem : 3 - 1, illetve 3 - 2.

A' értékelésű tippem

Toronto győzelem @  Odds: 1,55

B' értékelésű tippem

Több, mint 2,5 gól esik a mérkőzésen @  Odds: 1,5
Mindkét csapat szerez gólt @  Odds: 1,55

ÍRORSZÁG: Premier Division tippjeim : 

+ egy  gondolat 
Houston - Dallas  // Több, mint 2,5 gól esik a mérkőzésen @  Odds: 1,75