Rangadó & Döntő - Vasárnap

Bajnoki Ötletadó / 2018.02.25.

mu_che.jpg

Az adott nap "Bajnoki" mérkőzéseiből válogatott tippek, ötletek. Két - három típus biztos, ezen felül lehetnek még bónusz ötletek.

A rangadó!

Manchester United - Chelsea

skysports-manchester-united-chelsea-premier-league.jpg

Conte és Mourinho kamerák előtt zajló rivalizálásának következő fordulóját láthatjuk ma délután. 2016-ban kezdetét vette a két edző ádáz harca. A "portugál" mai napig neheztel szerintem a Chelsea-re, amiért anno úgy elbántak vele. A Chelseanél rendezett bajnokikat és FA kupa meccset a kékek húzták be, ebből a hazai 4 - 0-ás győzelem a legemlékezetesebb, míg a United otthonában lejátszott egy bajnokin a vörösök győzedelmeskedtek. A mai párharc nagyon érdekes lesz több szempontból is....

A héten a Barcelona ellen elért 1 - 1-es döntetlen után, a Chelsea a legjobbakhoz mérten játszott. Sajnos elég volt egy kisebb kihagyás a védelemben és a katalán csapat ezt kihasználva egyenlített a londoniak zöld gyepén. Ha ilyen játékot látunk a Chelsea csapatától ma délután, nem kérdés a kékek fölénye majd a pályán.

A United a Sevilla otthonában játszott Bajnokok Ligája mérkőzést. ŐŐŐ - mit is ? , ahogy akkor leírtam az összefoglalóban...  Ez a játék nem foci volt, széttörte a játékmenetet, védekeztek és minden erővel a defenzív taktikáját erőltették a játékosai a portugál edzőnek. A BUSZ taktikát láttuk többször már a Chelseanél is, mikor ő volt az edzőjük, valamint a Manchester oldalán is tapasztaltunk már hasonló mérkőzéseket. Ha ilyen játékot játszanak ma is, akkor magukra húzzák a Chelsea csapatát, ebből viszont nem a hazai gárda fog kijönni győztesen.

Hiányzó mind a két oldalon lesz, igaz még így is bő kerettel állnak ki egymás ellen a csapatok.

Nem lép pályára: Manchester United / Fellaini M., Herrera A., Ibrahimovic Z. Nem lép pályára: Chelsea / Luiz D.
Valószínűleg nem lép pályára: Manchester United / Blind D. és Jones P. Valószínűleg nem lép pályára: Chelsea / Bakayoko T. és Barkley R

A mérkőzés kezdete előtt nem fedi fel lapjait egyik edző sem, a 3. és 4. helyezett csap össze és a pont osztozkodás nem áll messze a hazai trénertől. Kevés gólos döntetlent mondanék a mai délutánra, de a Chelsea elmúlt mérkőzéseit nézve, egy 1 - 0-ás győzelmet várok a vendégektől. A két kapus közül vagy David de Gea vagy Thibaut Courtois lesz a mai nap hőse. A félelmetes támadósor mind a két oldalon betalálhat a mai napon? - Alexis Sanchez, Romelu Lukaku és Marcus Rashford az egyik oldalon, míg Eden Hazard, Olivier Giroud és Alvaro Morata a másik oldalon.

Tippem a mérkőzésre: Gólszám Kevesebb, mint 2,5 
Tippem a végeredményre: 0 - 1

Ligakupa a Döntő!

Arsenal - Manchester City

arsenal-vs-manchester-city-696x392.jpg

A Manchester City az idei évben nagyon jól teljesít minden téren, míg az Arsenal hullámzó teljesítményt nyújt. Ebben az idényben egyszer találkozott egymással a két gárda. A City 3 - 1-re legyőzte hazai pályán az "ágyúsokat". A Ligakupa döntőt a Wembley stadionba játsszák ma. Érdekes, hogy jövő hét csütörtökön a hétvégén elmaradt egymás elleni bajnoki mérkőzésen játsszák majd le. 

Eddigi értesülések alapján nem lép pályára az Arsenal csapatánál Cazorla és Lacazette, a Citynél Delph és Mendy.

A 1 - 0-ás Wigan elleni FA kupa vereség a Citynél elég fájdalmas lehetett. Az Arsenal Európa Liga mérkőzésének visszavágóján hazai pályán kapott ki, igaz így is továbbjutott. A két csapat tartalékolt a mai napra, de a City fel fogja őrölni az "ágyúsok" védelmét. Lassan - lassan, pedig ők fognak a mérkőzésen irányítani. 

Tippem a mérkőzésre: Gólszám Több, mint 2,5 
Tippem a végeredményre: 2 - 3

bajnoki_otletado_49.JPG

Single BTS & OVER' tippek / C & C+' értékelésű tippjeim (kombiba is ajánlott)

  • Manchester City - ArsenalTöbb, mint 2,5 (Gólszám 2,5)Odds: 1,40
  • Valencia - Real SociedadTöbb, mint 2,5 (Gólszám 2,5)Odds: 1,45
  • RB Leipzig - 1. FC KölnTöbb, mint 2,5 (Gólszám 2,5)Odds: 1,60
  • Paris SG - MarseilleTöbb, mint 3,5 (Gólszám 3,5)Odds: 1,65
  • Sassuolo - LazioTöbb, mint 2,5 (Gólszám 2,5)Odds: 1,60
  • Piast Gliwice - Wisla KrakkóTöbb, mint 2,5 (Gólszám 2,5)Odds: 2,00
  • Fiorentina - ChievoTöbb, mint 2,5 (Gólszám 2,5)Odds: 1,70

#Párszázas (lehet kombizva) 

  • Crystal Palace - TottenhamIgen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5)Odds: 2,35
  • Manchester Utd. - ChelseaChelsea (1X2)Odds: 3,20
  • Manchester City - ArsenalHazai és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt)Odds: 2,55
  • Paris SG - MarseilleHazai és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt)Odds: 2,10
  • Leverkusen - SchalkeIgen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5)Odds: 1,95

#X2Dupla_Rebels -  HEINZ /Tét: 1,5 egység

A szelvény tippek megtalálhatók a Twitter oldalamon : Bocijunior