Ötletadó - Bajnokok Ligája - Kedd

Play Off - Legjobb 16

chelsea-vs-barcelona-760x500-760x405.jpg

A " Bajnokok Ligája - 1/8 döntő " mérkőzések rövid, szöveges elemzése, valamint a legoptimálisabb tipp kiválasztása az adott meccsre. 

Végre elkezdődik a labdarúgás egyik meghatározó sorozatának az egyenes kiesési szakasza. A Bajnokok Ligája az elit és top csapatok küzdőtere. 8 mérkőzést láthatnak a nézők a legjobb 16 csapat versengéséről. Heti bontás, napi két-két mérkőzés (kedd és szerda). 

A múltheti 4 mérkőzés eredménye:
FC Porto Liverpool 0 : 5
Real Madrid PSG 3 : 1
Basel Manchester City 0 : 4
Juventus Tottenham 2 : 2

 A két angol csapat "féllábbal" már továbbjutott. A City és a Liverpool már nem fog forgolódni éjszakánként a visszavágóig. A Juventusnak nagyon meg kell majd dolgoznia a továbbjutásért, bár a Tottenhamnek lesz hozzá egy két szava. A PSG - REAL visszavágón remélem nem egy "bénázó" párizsi gárdát fogunk látni. A Real Madrid Párizsban az "életéért" fog küzdeni.  

Bajnokok Ligája - Legjobb 16 / Egyenes kiesés

- 1. forduló / harmadik nap - kedd  &  - 1. forduló / negyedik nap - szerda

Bayern München Besiktas

2018/02/20  20:45
Helyszín: Allianz Arena (München)

Ez az a mérkőzés ami nagyon "papírforma". A Besiktas jó csapat, és nagyon jól játszott a csoportmeccsek alatt, de ez már a "NAGYOK " játszótere. Több gólos hazai győzelmet mondok a ma esti összecsapásra. (hasonlót, mint a múltheti M. City mérkőzés)

Lehetséges kezdő 11:

Bayern: Ulreich - Kimmich, Boateng, Hummels, Alaba – Martinez, Vidal – Müller (c), James, Coman - Lewandowski
Nem lép pályára: Neuer 

Besiktas: Fabri - Gonul, Pepe, Medel, Adriano - Hutchinson, Özyakup (c) - Quaresma, Talisca, Babel - Love
Nem lép pályára: Kavlak, Atinc, Gokhan Tore, Tosic

Tippem a mérkőzésre: Gólszám Több, mint 3,5 
Tippem a végeredményre: 3 - 1

Chelsea Barcelona

2018/02/20  20:45
Helyszín: Stamford Bridge (London)

Minél kevesebb gólt kapjunk és ha a meccs 0-0-val érne végett, már örülhetünk.
Az általam legjobban várt mérkőzések egyike, de nincsen "RÓZSASZÍN KÖD" a szemem előtt. Anglia egyik legjobb csapata a Chelsea, a Barcelona Spanyolország egyik legjobbja. A Chelsea kritikus időszakon van túl, - a bajnokságban csak a 4. helyen állnak - a bajnoki reményekről idén lemondhatnak. A Ligakupából az Arsenal verte ki a csapatot, már csak az FA kupában érdekeltek. A Bajnokok Ligájában a kieséses szakaszban elsőként a Barcelonával néznek farkasszemet. Ki merem jelenteni, hogy jelenleg a TOP 5 csapatok között lévő Barcelona igencsak nehéz DIÓ lesz. 
A védelem fogja a Chelsea sorsát eldönteni. A Barcelona támadói sokkal jobbak, és nagyobb összhang van a játékosok között, mint az ugyancsak kiváló játékosokkal rendelkező Chelsea támadósoránál.
A Barcelona "toronymagasan" vezeti a spanyol bajnokságot. Minden téren, legyen az kupa, bajnoki vagy nemzetközi mérkőzés helyt áll a csapat. A 2017-18-as idény egyik legjobb csapata, esélyes a végső győzelemre a Bajnokok Ligája sorozatban.
Muri - busztaktikája, és a játék széttördelése ma nyerő lehetne. Eden Hazard vagy Cesar Azpilicueta lelkesedése kevés lesz a Barcelona ellen.

Nem lehet összehasonlítani a két együttest, mind a két csapat más focit játszik. Előző meccseiket tekintve, szintén nem lehet párhuzamot vonni. Az edzők és a csapat összetétele is sokat változott.

Conte a csapatát nem fogja belehajszolni egy nagy pofonba. Az ellenfél támadóit kell megfognia 90 percre. A 3-4-2-1 felállás már megszokott az olasz edzőtől, de a mai nap talán az Atletico Madrid ellen mutatott 3-5-1-1-es felállás lesz a nyerő.  A vendégek esetében ma este a 4-4-2, illetve a 4-1-3-2-es formációt láthatjuk.

Lehetséges kezdő 11:

Chelsea XI: Courtois; Azpilicueta, Christensen, Cahill; Moses, Kante, Drinkwater, Alonso; Willian, Hazard, Pedro

Barcelona XI: Ter Stegen, Sergi, Pique, Umtiti, Alba, Paulinho, Rakitic, Busquets, Iniesta, Suarez, Messi

Este nem lép pályára a Chelsea csapatánál Luiz D. és Bakayoko T., valamint Barkley eltiltás miatt, a saját véleményem szerint nem is fognak hiányozni. A Barcelona esetében Semedo N. biztos kihagyja az összecsapást, Arnaiznek kétséges a játéka, viszont Coutinhno biztos nem játszhat. Ő ugyanis a volt csapatával pályára lépett a BL-ben ebben az idényben.  

Sokan a tömeg tippek rabjai, a 2 - 2-es vagy a 2 - 3-as vendég győzelem benne lehet a játékban. Én viszont a kevés gól mellett teszem le a voksom. A visszavágóra egy 0 - 0-ás döntetlennel való érkezés esetén, egy kemény harcok által kijátszott idegenbeli gól sokat számíthat a Chelseanek. Úgy, hogy a Barcelonának nem adott esélyt saját pályáján a gól szerzésre. Hendivel vagy hendi nélkül a Barcelona a favorit ma este, de a szívem "kék" és remélem döntetlenre és kevés góllal lehozzuk a meccset.  Hajrá Chelsea! 

Tippem a mérkőzésre: Gólszám Kevesebb, mint 2,5 
Tippem a végeredményre: 0 - 0

Bajnokok Ligája mellett, Angliában nincs megállás. Kisebb Angol osztályok HÉTKÖZI bajnoki mérkőzései lesznek, valamint egy Európa Liga meccs is helyett kap. Tétekkel óvatosabban!

bajnoki_otletado_47.JPG

Single BTS & OVER' tippek / C & C+' értékelésű tippjeim (kombiba is ajánlott)

Twitteren 

#Párszázas (lehet kombizva) 

Twitteren 

#X2Dupla_Rebels - Heinz /Tét: 1,5 egység

A szelvény tippek megtalálhatók a Twitter oldalamon : Bocijunior