Ötletadó - Kedd

Bajnoki Ötletadó / 2017.12.12.

la_liga_logo_with_other_ligas_2_2.jpg

 

Az adott nap "Bajnoki" mérkőzéseiből válogatott tippek, ötletek. Két - három típus biztos, ezen felül lehetnek még bónusz ötletek.

Kupanapokon leginkább maradok Angliában, a többi nemzet kupái és VALLJUK  BE minden kupa meccs elégé kiszámíthatatlan. Angol és Német HÉTKÖZI bajnoki mérkőzés lesz ezen a héten, valamint elmaradt és kisebb bajnoki meccsek lesznek ma porondon. Természetesen egy két jobb kupa meccset is megtippelek.Tétekkel óvatosabban!

   
Premier League
 
 20:45 / Burnley - Stoke

A hazai csapat hétvégén nyert és ezzel a 7. helyen állnak. A Watfordot verték meg hazai pályán, ezzel szemben a Stoke múlt hétvégén a Tottenham otthonában 5 - 1-re kikapott.  Három ponttal jobb még a csapat, mint a  kieső csapatok. A gödörből a Stoke csapatának minél hamarabb ki kell jönnie, ha nem akarnak a kiesés elől menekülni tavasszal.  Hazai pályán a Burnley elég jó, az otthon játszott meccseinek a felét meg is nyerte. A Stoke idegenbeli szereplése elég gyenge, 1 meccset tudott csak megnyerni a 8-ból. Hazai oldalon Brady, Heaton, Walters fog hiányozni, a vendégeknél Ireland és Martins. Hazai pályán a Burnley ma megszerzi a 3 pontot. Tippem: 

Hazai győzelem +1H

21:00 / Crystsal Palace - Watford 

A Palace az elmúlt öt mérkőzésén nem kapott ki, érezhető a csapatnál a változás. A Watford a közép mezőny meghatározó csapatává nőtte magát, a hétvégén sajnos egy 1 - 0-ás vereségbe beleszaladt a Burnley jóvoltából. A Crystal hazai pályán az elmúlt hétvégén 2 - 2-es döntetlent játszott a Bournemouth ellen. Hazai pályán egyre jobb eredményeket elérő Palace ma megszerezheti a következő győzelmét. Nagyon hajtós meccset várok, mind a két gárdától. A Palacenál nem lesz bevethető Delaney, Lee, Sakho és Wickham, a vendégeknél viszont rengeteg hiányzó lesz. Nem játszanak ma Hoban, Cathcart, Chalobah, Okaka, Zeeelaar, Kaboul. Sok gólos meccs végén remélem a hazai csapat nyeri a mérkőzést. Tippem:

Gólszám több, mint 2,5 

21:00 / Huddersfield - Chelsea

A hétvégi meccs után (mint Chelsea drukker) teljesen el voltam képedve. Conte nagyon rossz felállásban küldte ki a csapatot és a bevetett játékosok is elég gyatrán teljesítettek. A vendégeknél nem lesz Luiz (ami nem is baj), de lehet kihagyja a meccset Morata és Drinkwater. Hazai oldalon Billing és Stankovic nem lesz bevethető. A múlthétvégén 2 - 0-ra legyőzte a Huddersfield a Brightont, 4 vereség után 1 győzelem már kijárt a hazai drukkereknek. A Chelsea 1 - 0-ra kikapott a West Ham otthonába az előző fordulóban. A mai mérkőzés nagyon fontos, nem szakadhatnak le az első két csapattól és a őket üldözők már ott "lihegnek" a nyakukba! A 32 pontos Chelsea mögött a 30 pontos Liverpool és a 29 pontos Arsenal már karnyújtásnyira. A hazai csapat keményen fog védekezni és "tördelni" fogja a játékot. Az  egy pont is sokat jelent nekik, a mind a két csapat gólt rúg fogadási opció jó lehet a mérkőzésen. Conte remélem elbeszélgetett a fiúkkal és ő is elrukkol valami jobb taktikával, mint az elmúlt meccsen. A "kéknek" győzni kell, a tabella 2/3 -ban lévő csapatokat verniük kell. Tippem :

Vendég győzelem és gólszám több 1,5

bl_otlet_21.JPG

Single BTS & OVER' tippek / C & C+' értékelésű tippjeim (kombiba is ajánlott)

  • Huddersfield - Chelsea Több, mint 1,5 (Vendégcsapat - Gólszám 1,5) Odds: 1,60
  • Crystal Palace - Watford Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) Odds: 1,75
  • Freiburg - Mönchengladbach Igen (Mindkét csapat szerez gólt) Odds: 1,55
  • Mainz - Dortmund Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) Odds: 1,55
  • Wolfsburg - RB Leipzig Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) Odds: 1,70
  • Zwolle - AZ Alkmaar Több, mint 1,5 (Vendégcsapat - Gólszám 1,5) Odds: 1,70
  • NAC Breda - Twente Igen (Mindkét csapat szerez gólt) Odds: 1,55

#Párszázas (lehet kombizva) 

  • Burnley - StokeBurnley (1X2)Odds: 2,25
  • Crystal Palace - Watford Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5) Odds: 2,05
  • Huddersfield - Chelsea Több, mint 1,5 (2. félidő - Gólszám 1,5) Odds: 2,10
  • Freiburg - Mönchengladbach Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5) Odds: 1,95
  • Mainz - Dortmund Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5) Odds: 1,90
  • Wolfsburg - RB Leipzig Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5) Odds: 2,00

#X2Dupla_Rebels - CANADIAN /Tét: 1,5 egység

 

A szelvény tippek megtalálhatók a Twitter oldalamon : Bocijunior

+ kupa meccsekből egy két ötlet