Ötletadó - Szerda

Bajnokok Ligája - Csoportkör / 2017.11.22.

chelsea-853364.jpg

A Chelsea EGY LÉPÉSSEL közelebb kerülhet a továbbjutáshoz, DE MA NYERNI KELL!

Az adott nap " Bajnokok Ligája - Csoportkör" mérkőzéseiből válogatott tippek, ötletek. Több mondatos felvezetés és indoklás az adott mérkőzésről! Két - három típus biztos, ezen felül lehetnek még bónusz ötletek.

A 5. fordulóban már lehetnek továbbjutók! 4 győzelemmel már bent lehet egy - egy csapat, az egyenes kiesési szakaszban! 

Bajnokok Ligája - Csoportkör - 5. forduló / második nap - szerda

Az A' csoport biztos továbbjutó csapata a United. Mai napon José Mourinho, lehet, pihentet egy két "klasszist". Ibra visszatért, nagyon jó alkalom lenne neki a visszarázódásra. Fontos hiányzók a Basel és a Benfica csapatát sújtják a csoportban. Az 5. fordulóban sima hazai győzelmet várok a Moszkva részéről, a United már nem egyértelmű. Egy döntetlen is megfelel a portugál edzőnek, ha kikapna a csapat se lenne kétségbe esve. A United nagyon jó formában és egy két hiányzót leszámítva, teljes kerettel utazik Baselbe. Az orosz gárda, a mai győzelmével sokkal közelebb kerül a továbbjutáshoz. 

A B' csoportban egy dolog van hátra, ki lesz a harmadik. A PSG és a Bayern is továbbjutott 2 fordulóval a vége előtt. A nagy kérdés az, hogy a két "nagy" csapat játszani fog és nem adja le a meccseit. A PSG otthon fogadja a skótokat. Elképzelhetetlen egy skót siker, inkább egy sok gólos francia gólzápor hazai pályán. A Bayern esetében szintén "BLAMA" lenne egy sokkal gyengébb csapattól kikapni. A németeknél Neuer, Müller, Rafinha, Ribery nem játszik, az Anderlechnél 1-2 hiányzó lesz csak. A másik mérkőzésen majdnem teljes kerettel vág neki a két csapat a találkozónak. Sok gólos gála meccset várok Párizsban, a németek részéről erődemonstrációt.

A C' csoport szerintem a mai napon az egyik legizgalmasabb. Egy esetleges Chelsea győzelem és egy Atletico siker, nagyon nyílttá tenné a továbbjutást az utolsó fordulóra.  Sérültek alig vannak a csapatoknál, a Chelseanél 3-4 játékos is kimarad, de bőven pótolhatóak. A Qarabag szerintem már nem rúg labdába, ő ki fog esni. A NAGY KÉRDÉS, melyik két csapat jut tovább. Ma Chelsea győzelmet várok a csapatomtól és ezzel a továbbjutás is meglenne. Miért ? Chelsea győzelem esetén 10 pontja lesz a csapatnak, valamint az Atletico győzeleme esetén a spanyoloknak még mindig csak 6 pontja lenne. A Roma az utolsó fordulóban otthon fogadja a Qarabagot. A végén az olaszok remélhetőleg 11 ponttal fognak zárni, TOVÁBB IS MENNEK - ha kikapnának otthon az ÉV POÉNJA lenne. A Chelsea otthon fogadja majd utolsó körben a Madridot, ahol már a 10 pontos angolok ki is kaphatnak a 6 pontos spanyoloktól. HAJRÁ CHLESEA!

A D' csoportban nincs még továbbjutó, ez köszönhető annak, hogy a Barcelona döntetlent játszott idegenben az Olympiacos otthonában. A mai napon egy nagyon "kínkeserves" Juventus győzelmet várok. Nagyon sok hiányzó lesz a Barcelonánál, míg a hazai oldalon egy, az is elhanyagolható. A sok Barca hiányzóból csak a csere Mascherano és Sergi Roberto említhető fontosabbnak a többi sallang főleg Turan aki pályára se lépett még idén és a klub azon van hogyan tudna tőle megszabadulni. Egy esetleges döntetlen továbbjutást eredményezne a Barcelonának. Viszont egy Juventus győzelem esetén 10 pontjuk lenne, mint a spanyoloknak. A Sporting otthon erős és a görögöket ma el kell, hogy verjék. 7 ponttal még tovább is juthatnak, hiszen az utolsó körben a Barcelona megverésével - továbbmennek. Persze sok a ha ..... Egy, biztos szerintem, Sporting győzelem hazai pályán és talán egy hazai Juventus siker.

bajnokok_ligaja_10.JPG

Single BTS & OVER' tippek / C & C+' értékelésű tippjeim (kombiba is ajánlott) 

  • CSZKA Moszkva - Benfica Több, mint 0,5 (2. félidő - Hazai csapat - Gólszám 0,5) Odds:1,60
  • Paris SG - Celtic Több, mint 3,5 (Gólszám 3,5) Odds: 1,60
  • Anderlecht - Bayern München Több, mint 2,5 (Vendégcsapat - Gólszám 2,5) Odds: 1,75
  • Juventus - Barcelona Igen (Mindkét csapat szerez gólt) Odds: 1,65
  • Qarabag Baku - Chelsea Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) Odds: 1,75
  • Atl. Madrid - Roma Igen (Mindkét csapat szerez gólt) Odds: 1,85
  • Sporting CP - Olympiakosz Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) Odds: 1,75
  • Basel - Manchester Utd. Több, mint 0,5 (2. félidő - Vendégcsapat - Gólszám 0,5) Odds: 1,55

#Párszázas (lehet kombizva)

  • Ipswich - Sheffield Wed. Sheffield Wed. (1X2) Odds: 2,35
  • Basel - Manchester Utd. Manchester Utd. (1X2) Odds: 1,90
  • Atl. Madrid - Roma Atl. Madrid (1X2) Odds: 1,85
  • CSZKA Moszkva - Benfica CSZKA Moszkva (1X2 )Odds: 2,10
  • Juventus - Barcelona Juventus (1X2) Odds: 2,80

#X2Dupla_Rebels - CANADIAN kombináció /Tét: 1,5 egység

 

A szelvény tippek megtalálhatók a Twitter oldalamon : Bocijunior