Ötletadó - Kedd

Bajnokok Ligája - Csoportkör / 2017.11.21.

sevilla_liverpool.JPG

A Liverpool ma a Sevilla legyőzésével, kivívja a továbbjutást?

Az adott nap " Bajnokok Ligája - Csoportkör" mérkőzéseiből válogatott tippek, ötletek. Több mondatos felvezetés és indoklás az adott mérkőzésről! Két - három típus biztos, ezen felül lehetnek még bónusz ötletek.

A 5. fordulóban már lehetnek továbbjutók! 4 győzelemmel már bent lehet egy - egy csapat, az egyenes kiesési szakaszban! 

Bajnokok Ligája - Csoportkör - 5. forduló / első nap - kedd

A G' csoport legesélyesebb csapata a továbbjutásra a török Besiktas. Mai napon egy döntetlen elérésével már biztos továbbjutó. Ezzel szemben a Monaco utolsó esélye, hogy ma mindent megtegyen a továbbjutásért. A Monaco legalább az EL-t érő helyért remélem küzdeni fog, bár az eddigi játékuk alapján nem sok reményt fűzők hozzá. Mind a négy csapatnál akadnak hiányzók, talán a Monaconál érezhető leginkább a hiányuk, Sidibe és Lemar nem játszik ma. Minden csapat remélhetőleg küzdeni fog a végsőkig, a döntetlen mellett én meglepetés vendég győzelmeket mondanék. 

Az E' csoport elég szoros két meccsel a vége előtt. A Maribor két győzelemmel tudna bent maradni, amit kétlek. Az oroszok ma legalább bebiztosítják magukat az első háromba, ha a Maribort ma legyőzik. Az angol Liverpool idegenbeli győzelmével, pedig biztos továbbjutó lenne a BL-ben. A két hazai csapatnál 3-4 játékos biztos nem lép pályára. A Liverpool hiányzó listája a legrövidebb. Egy hazai orosz és küzdelmes angol győzelmet várok ebben a csoportban.

A H' csoportban az angol Tottenham már biztosan az első két hely valamelyikén végez, így ő biztos továbbjutó az utolsó két mérkőzés előtt. Érthető módon a Dortmund ma győzni akar és szerintem fog is. Legalább a 3. hely meg kell legyen a csapatnak. A "királyi gárda" remélhetőleg nem fog ki rossz napot és egy sima győzelemmel már ő is biztosan továbbjutott. Hiányzók tekintetében a Dortmundnál és a Madridnál 4-5 ember is hiányozni fog. Egy sima Real Madrid győzelem és egy küzdős Dortmund győzelmet várok. 

Az F' csoport biztos kiesője a Feyenord, viszont biztos továbbjutója a Manchester City. Ha tartalékos csapattal, illetve fiatalokat is játszat Guardiola (ami elég valószínű- egyes lapértesülések szerint), akkor  meglepetés eredmény is születhet. Az olaszoknak ma győzni kell, talán akkor még van esélyük a továbbjutásra. Bár ehhez arra is szükség van , hogy az utolsó körben idegenben nyerjen a City a Sahtar otthonában. Egy -két hiányzó lesz a csapatoknál, nem lesz számottevő hatásuk.  Küzdelmes Napoli meccset várok, aki nagyon szeretne 3 ponttal beljebb lenni. Sahtar viszont nem fogja könnyen adni a bőrét, neki egy esetleges döntetlen is elég a továbbjutáshoz. A City mérkőzésen papírforma szerint hazai győzelemnek kell születnie, bár lehet ma meglepetés eredmény születik. 

bajnokok_ligaja_9.JPG

Single BTS & OVER' tippek / C & C+' értékelésű tippjeim (kombiba is ajánlott) 

  • Besiktas - Porto Igen (Mindkét csapat szerez gólt) Odds: 1,80
  • Monaco - RB Leipzig Igen (Mindkét csapat szerez gólt) Odds: 1,45
  • Szpartak Moszkva - Maribor Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) Odds: 1,55
  • Manchester City - Feyenoord Több, mint 3,5 (Gólszám 3,5 )Odds: 1,65
  • Napoli - Sahtar Doneck Igen (Mindkét csapat szerez gólt) Odds: 1,60
  • Dortmund - Tottenham Igen (Mindkét csapat szerez gólt) Odds: 1,45

#Párszázas (lehet kombizva)

  • Dortmund - Tottenham Hazai és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt) Odds: 3,15
  • Sevilla - Liverpool Liverpool (1X2) Odds: 2,45
  • Manchester City - Feyenoord Hazai és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt) Odds: 2,20
  • Napoli - Sahtar Doneck Hazai és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt) Odds: 2,50
  • Besiktas - Porto Döntetlen (1X2) Odds: 3,10

 

#X2Dupla_Rebels - TRIXIE kombináció /Tét: 1,5 egység

#X2Dupla_Rebels  Extrém - Canadian kombináció /Tét: 1,5 egység

 

A szelvény tippek megtalálhatók a Twitter oldalamon : Bocijunior

 + Angol meccs tippek a Twitteren; délután ;)