Chelsea - Manchester City

X2dupla

premier_league_matchday_chels_v_city.png

Chelsea - Manchester City

ANGLIA: Premier League | 18:30 | HÉTFŐ 09/29

A Manchester City csatárának Agüeronak balesete, elégé megnehezíti Guardiola helyzetét.


Antonio Conte még mindig kénytelen a középpályás Danny Drinkwater-t nélkülözni. A kapus Thibault Courtois kisebb húzódása bajlódott, a mérkőzésre szerintem már bevethető lesz. David Luiz, nem játszik a piros lapos eltiltás miatt. A bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is elég forrófejűnek bizonyult a brazil hátvéd. 

A csapat nagyon jó formában van, a bajnokságban az Burnleytől kapott pofon után a csapat nem talált még legyőzőre. A hét közepén a Bajnok Ligájában az Atletico otthonába látogatott a "kék oroszlán". Az első félidős Atletico gól után, gyorsan jött a válasz a második félidő elején. Morata nem kegyelmezett és az ő találatával mér pontot rabolt volna, a csapata. A mérkőzés utolsó perceiben Marcos Alonso ismét remek labdát adott az éppen, a kapu előtt álló Batshuayinak. A belga csatárról bepattant labda a kapuba vágódott, ezzel beállítva a 2 - 1-es Chelsea győzelmet! 

Chelsea lehetséges kezdő 11 és várható felállás 3-4-3: Courtois; Rudiger, Azpilicueta, Cahill; Mozes, Kante, Bakayoko, Alonso; Hazard, Willian, Morata

Stamford Bridge-en Pep Guardiolának elégé nehéz dolga lesz. Vincent Kompany még mindig sérült és sajnos a lista csak bővült múlthét óta. Benjamin Mendy a nyáron igazolt védő, a múltheti bajnokin megsérült. Elég hosszú időre nélkülöznie kell majd a "drága" játékost. Pár napja az egyik legjobb csatárát vesztette el, Agüero balesete nagyon nem hiányzott senkinek.

A Manchester City vezeti az angol bajnokságot. Nagyon jó formában és bombasztikus erővel küzdnek. Az elmúlt meccseket rendre több góllal nyerték meg ellenfelük ellen. Kevin De Bruyne-re, Gabriel Jesus-ra még több feladat fog hárulni a hétvégén. A védelemnek nagyon helyt kell állnia, a jó formában játszó Chelsea ellen. Az elmúlt meccseket amit a két csapat játszott egymás ellen, leginkább a Chelsea nyerte meg, viszont a City-s gólok zömét a hiányzó Agüero lőtte.

Manchester City lehetséges kezdő 11 és várható felállás 3-4-3: Ederson; Stones, Otamendi, Danilo; Walker, Fernandinho, Gundogan, Sterling; De Bruyne, Sane, Gabriel Jesus

> Gólszám több, mint 2,5 Vagy Mindkét csapat gólt szerez @ Odds: 1,65  &  1,55  B'

Hazai győzelem @ Odds: 2.50 C+'

Bónusz: Alvaro Morata gól szerez a meccsen