Cork City - Bohemians

cork_city.JPG

Cork City - Bohemians

Írország: Premier Division | 20:45 | HÉTFŐ 07/31

A hétvégén már lement az ír bajnokság 24. fordulója, ma egy elmaradt mérkőzést pótolnak. Cork City otthon fogadja a Bohemians csapatát. A hazai gárda a bajnokságban, majdnem 100% eredményt produkál. A megszerezhető 66 pontból 64 pontot gyűjtöttek be. 2 pontot vesztek egy döntetlen miatt. Odahaza verhetetlenek. Idegenben egy döntetlent értek el, de azt is egy kisebb csapat ellen. A Cork City nagyon jó formát mutat a bajnokságban. Az Európa Liga, viszont más. Az Észt Levadia csapatát simán legyőzték idegenben és hazai pályán is. De a következő fordulóban a görög AEK Larnaca 1 - 0 -ra hazai pályán és vendégként is megverte, ezzel a Cork City kiesett az Európa Liga 2017/18-as idényéből. Az El meccset követően három napja már odahaza legyőzték a Galway csapatát ezzel is otthon tartva a három pontot. A bajnokság legjobb góllövője Sean Maguire 20 góllal járult a csapat sikeréhez. Sean Maguire a Cork City-t elhagyta júliusban és új csapatával már két felkészülési meccsen túl van. Az új idényt a Prestonnál folytatja a Championshipben. A Cork csapatából Dunleavy (középpályás) és Bennett (védő) hiányozhat a mai mérkőzésről. 

A tabella 6. helyén álló Bohemians utolsó öt alkalomból négyszer kikapott a Cork Citytől és egyszer döntetlent játszottak. Vendég csapatként a harmadik legjobb a bajnokságban. Dinny Corcoran 28 éves csatár 12 góllal a bajnokság harmadik legjobb gólvágója. Ma biztos a a pályán lesz és próbálja bevenni a Cork kapuját. Legutóbbi öt bajnoki mérkőzésből, hármat elvesztettek és kettőt megnyertek. Shamrock ellen 28. -án léptek pályára idegenben. 2 - 1 -re győztek. Corcoran és Akinade betalált az ellenfél kapujába. Shamrock (ami egy jobb csapat, mint a Bohemians) után ma a Cork City kapuját akarják bevenni. A vendégeknél hiányzó nem lesz , a teljes keret léphet pályára ma este. 

Hazai pályán a Cork veretlen és gólerős, viszont elvesztették a legjobb csatárukat. A vendég Bohemians legutóbbi idegenbeli mérkőzésein rendre betalált az ellenfél kapujába és öt alkalomból négyszer nyert idegenben. 

Mindkét csapat szerez gólt @ Odds: 2,05 B vagy / és Gólszám - Több, mint 2,5 @ 1,55 B
Bónusz : ezen gondolkodtam még... de  kihagyom   2-1  3-1 még 2-2 is lehet marad a két fenti ....
Cork City (Hendikep 0:1) @ Odds: 1,65