Bayern München - AC Milan

Bajnokok Nemzetközi Kupája

rafinha-luca-antonelli-bayern-munich-ac-milan-icc-2016-27072016_1304x9pow9t5c1trffy76p7r15.jpg

Bayern München - AC Milan

Dátum Mérkőzés Helyi / EU idő Helyszín
Július 21 Bayern Münich vs Milan 18:35 / 11:35 Shanghai Stadium, Shanghai

 

A német Bayern München és az olasz AC Milan csapatok átigazolásait, egy korábbi mérkőzések alkalmával már taglaltam. Mind a két csapat első mérkőzésén kikapott. Igaz, a Bayern döntetlent játszott és a büntetőket bukta el az Arsenal csapata ellen. A Milan viszont, 3 - 1 -re kikapott a német Borussia Dortmundtól. Majd egy éve a két csapat szintén Bajnokok Nemzetközi Kupáján csapott össze. Akkor 3 - 3 -as döntetlen játszott a két csapat és a végén büntetőkkel a Milán jutott tovább.

Bayern München lehetséges kezdő 11 és várható felállás : 4-2-3-1
Starke; Götze, Hummels, Alaba, Bernat; Tolisso, Martinez; Ribery, James, Müller; Lewandowski.

Carlo Ancelottinak nélkülöznie kell Manuel Neuer, sajnos még mindig sérült. Szintén sérüléssel bajlódnak ketten is, Arjen Robben és a támadó középpályás Fabian Benko kihagyja a mérközést. Arturo Vidal, Niklas Sule, Josh Kimmich és Sebastian Rudy nem utazott el a csapattal Kínába, a Konföderációs Kupában való részvétel után pihenőt kaptak. Viszont a kezdőben lesz a Madridból szerződtetett James Rodriguez. Az első mérkőzésen is jól játszott, remélhetőleg a Milán ellen be is talál a kapuba. 

Nagyon rossz idényt zárt Thomas Müller. Csatár poszton és középpályán is megállja a helyét, de ezen a tornán bizonyítania kell, az edzőjének és csapatának. Még egy rossz szezon és kispadra kerülhet. Egyes lapértesülések szerint, egy-két csapat szemet vetett a játékosra. Bár Müller még nem gondolkodik a távozáson. 

Bayern München a bajnokságot győzelemmel zárta, a Freiburg csapatát verte meg 4 - 1 -re. Ezután következett két felkészülési mérkőzés. Mind a két meccset fölényesen megnyerték. Telecom Kupa sem hozott meglepetést. Először a Hoffenheim csapatát majd a Werder Brement verték meg. Egyedül pár nappal ezelőtt az Arsenal csapata fogott ki rajtuk. 1 - 1-es döntetlent követően a büntetőkben alulmaradtak.

AC Milan lehetséges kezdő 11 és várható felállás : 4-3-3
A. Donnarumma; Gomez, Musacchio, Paletta, Antonelli; Gabbia, Sosa, Zanellato; Bacca, Borini, Calhanoglu

Vincenzo Montella a nyári időszak első felében már nyolc új játékost igazolt. Az új játékosok mind szerepet kapnak az elkövetkező mérkőzéseken. Köztük Andre Silva pihenőt kapott, a Konföderációs Kupában való részvétel miatt. Leonardo Bonucci a legújabb szerzemény szintén nem valószínű, hogy pályára fog lépni. Az első meccsen sok csere volt (9), a mostani mérkőzésen is legalább ennyire lehet számítani. Az edző mindenkinek megakarja adni a lehetőséget, hogy megmutathassa helye van a kezdő 11-ben.

A kolumbiai csatár, Carlos Bacca az előző meccsen is betalált a 24' percben. Látványos játékkal szerezte meg a Milan egyetlen gólját. Amely rámutatott, hogy mindent megtesz a csapatért és a kezdőben lévő helyéért.

Az AC Milan a bajnoki zárásként kikapott Cagliari csapatától 2 - 1 -re idegenben. Igaz akkor még egy teljesen más Milánt láthattunk! Felkészítő mérkőzést játszottak eddig a svájci Lugano ellen. Idegenben 4 - 0 -ra győzött az AC Milan csapata. Bajnokok Nemzetközi Kupáján az olaszokat a németek "lefutották". Az első félidőben sokkal jobban is játszottak a németek, ez a 2 - 1 -es félidői eredményen is látszott. A második félidőben a Milán sokat javult, de nem eleget. A vége 3 - 1 lett a Dortmundnak. 

Tippem a mérkőzésre: Bayern München 3 - 1 AC Milan

Gólszám - Több, mint 2,5 @ Odds: 1,55  A' értékelésű tippem
Bayern München győzelem (1X2) @ Odds: 1,40   A' értékelésű tippem

Bayern München győzelem (Hendikep 0:1) @ Odds: 2,00  B' értékelésű tippem

+ fogadási opciók (külföldi fogadó irodánál)

2 félidő gólszám - Több, mint 1,5 @ Odds: 1,61  C' értékelésű tippem

Robert Lewandowski bármikor gólt szerez @ Odds: 1,44  C' értékelésű tippem