Real Salt Lake - Orlando City

MLS - Észak-amerikai labdarúgó-bajnokság

Real Salt Lake    -    Orlando City

Helyszín: Rio Tinto Stadion (Sandy) / Kezdés : 2017.07.01  03:30

Real Salt Lake

A nyugati konferencia tabella 10. helyén áll (utolsó előtti). Az elmúlt 5 meccséből a csapat 3 mérkőzést elvesztett és kettőt megnyert. 17:37 gólarány. Sajnos szombat hajnalban az egyik védőbiztos (David Horst) nem játszhat. Egy másik védő, talán a csapat segítségére lehet (Demar Phillips). 15 nappal ezelőtt 4-1 re kapott ki a Sacramento csapatától és kiesett a Us Open Kupából. 

  • Eltiltott: Nincs
  • Válogatott szereplés:  Albert Rusnak (Szlovákia U-21-es)
  • Sérültek:  Chad Barrett; David Horst; Talán pályára léphet: Jordan Allen;  Demar Phillips.

Lehetséges kezdő 11 és felállás (4-2-3-1): Nick Rimando - Chris Wingert, Justen Glad, Aaron Maund, Danilo Acosta - Luke Mulholland, Jefferson Savarino - Brooks Lennon, Luis Silva, Joao Plata - Yura Movsisyan

Real Salt Lake az elmúlt 3 otthon játszott mérkőzést megnyerte. Ez bizakodást adhat a csapatnak a mai mérkőzésre. A hazai pálya előnyét sokan leszólják. Maga a hazai pálya inkább egy lelki pluszt jelenthet a focistáknak a hazai közönség előtt. 

Orlando City

A szezon elején a csapat, győzelmet győzelemre halmozott. De ez ma már csak régi álom. A keleti konferencia 4. helyén állnak még. Az elmúlt 5 bajnoki meccsből 3 mérkőzés döntetlen lett, valamint 1 győztes és 1 vesztes. Legutóbb, pont idegenbe kaptak ki 4-0-ra a Chicago csapatától! 20:26-os gólarány nekem azt mutatja, hogy valami "eltört" a csapatnál. Nincs hiányzó a hajnali mérkőzésre, ez jó jel a csapatnak. Bár korábbi mérkőzéseknél se volt hiányzó és egy döntetlennél jobbat nem tudtak elérni más csapatok ellen! A Miami ellen a kupából kiestek. Otthon kaptak ki egy lentebbi osztályba tartozó csapattól. 

  • Eltiltott: Nincs
  • Válogatott szereplés:  Nincs
  • Sérültek:  Nincsen

Lehetséges kezdő 11 és felállás (4-4-2): Joe Bendik - Scott Sutter, Tommy Redding, Jonathan Spector, PC - Will Johnson, Antonio Nocerino, Cristian Higuita, Kaka - Carlos Rivas, Cyle Larin

 Összefoglaló ( jóslatom)

Egymás ellen a két csapat legutóbbi két bajnoki mérkőzése: 2016.-ban, Orlando City - Real Salt Lake  2 : 22015.-ben Real Salt Lake - Orlando City 1 : 1. Mind a két mérkőzésen döntetlen született. 

A keleti konferenciát erősebb csapatok alkotják. De az biztos, a két csapat védelme nem valami "acélos".A két csapat idegenbeli vesztett mérkőzés után a győzelemre fog törekedni. A legbiztosabb a pont-pont osztozkodás. A két csapat formáját tekintve egy "kicsivel" a hazai csapat mérlege jobb. A mérkőzéseiken a 1,5 gól legtöbbször megvan. A vendég csapat a mutatói alapján jobb és erősebb de idegenben nem valami jók a csatárok. A védekezés, pedig csapnivaló!

Szombat hajnalban a Salt Lake megpróbálja az Orlando védelmét kijátszani és a 3 pontot otthon tartani. Tippem : 1 - 1, illetve 2 - 1. (Döntetlen kimenetelen se lennék meglepődve!! )

Mindkét csapat szerez gólt @  Odds: 1,55  B' értékelésű tippem

Több, mint 2,5 gól esik a mérkőzésen @  Odds: 1,55  B' értékelésű tippem

 

Real Salt Lake - hazai győzelem @  Odds: 1,75  C' értékelésű tippem