Bajnokok ligája Döntő

Juventus - Real Madrid

Bajnokok ligája Döntő

június 3., szombat, 20:45
Maximilano Allegri and Zinedine Zidane go head-to-head in the Champions League final
A nemzeti bajnokságok befejeződtek. Minden csapat már készül a nyári időszakra. De két csapat még a legrangosabb trófeáért "harcba" száll.  

Az "út" a döntőig!

A csapatok BL mérkőzései a döntőig. A Juventus megnyerte az Olasz bajnokságot, valamint az Olasz kupát is! A bajnokságban 38 meccs alatt 77 gólt rúgott ellenfeleinek csak 27 gólt engedett - hogy bevegyék a "bajnok" kapuját. A Bajnok Ligája 12 mérkőzése alatt 3 gólt kapott csak a csapatoktól! 

JUVENTUS

A Spanyol bajnokságot megnyerte a Real Madrid. A Spanyol kupában nem volt érintett, már rég. 38 meccs alatt 106 gólt rúgott a 19 spanyol csapatnak. Tőlük viszont csak 41 gólt kapott a hálójába a bajnok Real. A Bajnok Ligájában 17 gólt kapott a csapat és 29 gólt rúgott a csapatoknak a csoportmeccsektől az elődöntőig. 

REAL MADRID

2015/16-os szezonban a Bajnok Ligája elődöntőjében találkozott a a két csapat. Akkor a Juventus bizonyult jobbnak. 

Az akkori csapatok összeállítása: (a legutóbbi mérkőzésük)

Egymás elleni mérkőzések - Bajnokok Ligája

1998 döntőben találkozott a két csapat : Juventus 0 - 1 Real Madrid. Akkor Zidane a Juventus játékosa volt. 19 év után ideje 'revansot' vennie :)

Finalisták 

Képtalálat a következőre: „juventus real madrid”
A két csapatnál a "team" akit tudott - az elmúlt időszakban - megpróbált "összefoltozni"! Hiányzók (előzetesen) alig lesznek a döntőben!! 
Nem lép pályára : JUVENTUS - Pjaca M.(Térdsérülés), Sturaro S.(Combsérülés)

A REAL MADRID KERETE:
Kapusok: Navas, Casilla és Yáñez.
Védők: Carvajal, Pepe, Ramos, Varane, Nacho, Marcelo, Coentrão és Danilo.
Középpályások: Kroos, James, Casemiro, Kovacic, Modric, Asensio, Isco és Enzo.
Támadók: Cristiano Ronaldo, Benzema, Bale, Lucas Vázquez, Mariano és Morata.
REAL MADRID felállása és lehetséges kezdő 11:
4 - 3 - 1 - 2
Navas, Danilo, Ramos, Varane, Marcelo, Modric, Casemiro, Kroos, Isco (vagy Bale), Ronaldo, Benzema
Kapcsolódó kép
A JUVENTUS KERETE:
Kapusok: Buffon, Neto, Audero.
Védők: Chiellini, Benatia, Alex Sandro, Mattiello, Barzagli, Bonucci, Dani Alves, Lichtsteiner, Rugani.
Középpályások: Pjanić, Khedira, Cuadrado, Marchisio, Lemina, Asamoah, Sturaro, Rincón.
Támadók: CHiguaín, Mandžukić, Pjaca, Dybala.
JUVENTUS felállása és lehetséges kezdő 11:
3 - 4 - 2 - 1
Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Alves, Pjanic, Khedira, Alex Sandro, Dybala, Mandzukic, Higuain
A csapatok - összefoglaló
CARDIFF, WALES - MAY 29:  A large blue dragon with a Champions League trophy is seen in Cardiff Castle in Cardiff city centre on May 29, 2017 in Cardiff, Wales. Preparations are underway for the UEFA Champions League final which will be held on June 3 at the National Stadium of Wales in Cardiff. Extra security measures have been put in place in the city centre. The terror threat level has been reduced from critical to severe following a terrorist attack in which 22 people were killed at an Ariana Grande concert in Manchester.  (Photo by Matthew Horwood/Getty Images)
A Bajnokok Ligája döntőben az egyéni és a csapat játék igen csak fontos lesz. Na de nézzük mi - miért.
A Juventus a bajnokságban, és a sorozatban is alig kaptak gólt az ellenfelektől. Viszont nagyon jó támadó játékkal jobb mutatókkal jutottak ma el a döntőig. Az fiatal Monaco-t 4-1 -es összesítéssel utasították maguk mögé. Az olasz kapu bárki számára egy erőd lehet. Bevenni nagyon nehéz dolog lesz a spanyoloknak. Nem fog a Juventus beállni védekezni, Monaco, Barcelona vagy Porto elleni játékot látva biztosak lehetünk, hogy a rendes játékidőben legalább egyszer beveszik a spanyolok kapuját!
Real Madrid az olasz Napoli csapatát simán küldték haza. A Bayern ellen már megküzdött a gárda. Viszont az Atletico simán kapitulált. Ott az ellenféltől sokkal többet vártam (Atletico). A spanyol csapat nem volt annyira egybe ebben az idényben, mint olasz ellenfele. Viszont iszonyatos sok gólt lőttek az ellenfeleknek, ha azok rosszul álltak fel ellenük - rosszul játszottak. Benzema, Ronaldo, Bale - trió várható a kezdőbe. Ezzel együtt a rendes játékidőben egy gólt biztos be fognak gyötörni Buffon kapujába. 
A döntő izgalmas összecsapást prognosztizál a nézőknek, nekünk! De mivel az egyéni villanások egy ilyen mérkőzésen sorsdöntő lehet - kiszámíthatatlanná teszi hogy pontosan megmondjuk ki nyeri a trófeát.

A mérkőzéstől mit várok?

  • rendes játékidőben mind a két csapat betalál. Ezzel már biztató lehet a meccs, mivel nem fognak egymással 90 percet ülni a csapatok. 
  • remélem, hogy az egyik csapatnál lesz kiemelkedő teljesítmény. Legalább 3 gól esne a 90 perc alatt. Ez, feltüzelné a játékosokat, hajtanának a végsőkig.

további tippjeim: https://twitter.com/CSGB_Bocijunior

 

Köszönöm a figyelmet!